«Με ενοχλούσε ο αναπνευστήρας»: Ασθενής αποσυνέδεσε το οξυγόνο από τον 76χρονο

Λύνεται το μυστήριο με τον θάνατο ενός 76χρονου διασωληνωμένου ασθενούς στον Ερυθρό Σταυρό. Η αστυνομία καταλήγει στον 60χρονο ασθενή που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο. 

Φέρεται να ομολόγησε ο 60χρονος ασθενής που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 76χρονο διασωληνωμένο που έχασε τη ζωή του στον Ερυθρό Σταυρό

Στην πρωτοφανή υπόθεση φαίνεται να ρίχνει φως η αστυνομία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας φέρεται να τους είπε ότι τον «ενοχλούσε ο ήχος του αναπνευστήρα» και τράβηξε τα καλώδια και έβγαλε τον αναπνευστήρα από την πρίζα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 76χρονος ασθενής νοσηλευόταν σε απλό θάλαμο και η υγεία του πήγαινε καλύτερα σύμφωνα με τους γιατρούς.

Ξαφνικά, χθες γύρω στις 6 το απόγευμα άρχισε να ηχεί ο συναγερμός ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στον θάλαμο. Οι γιατροί έτρεξαν αμέσως να δουν τι συμβαίνει όταν είδαν στον παλμογράφο η γραμμή να είναι πια ευθεία.

Ακολούθησε η μάχη της ανάνηψης αλλά ο ασθενής κατέληξε.

Όπως διαπίστωσαν, το λαστιχάκι στη μάσκα οξυγόνου είχε βγει και αποφάσισαν να ειδοποιήσουν τις αρχές για το μυστηριώδες συμβάν.

Τα ερωτηματικά που απασχόλησαν την αστυνομία στην περίεργη υπόθεση είναι τα εξής:

Οφείλεται σε μηχανική βλάβη ή σε ανθρώπινο χέρι;

Ο 76χρονος άνδρας δεν ήταν μόνος στον θάλαμο στον θάλαμο. Βρισκόταν μαζί του ένας ακόμα ασθενής, ο 60χρονος που τελικά ομολόγησε ότι αποσυνέδεσε το οξυγόνο από τον διασωληνωμένο ασθενή.

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών αλλά και άνδρες του εγκληματολογικού τμήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ