Μαυροειδάκος: Ανησυχούμε για τρομοκρατική ενέργεια

Πιθανά αντίποινα για την υπόθεση Κουφοντίνα φοβάται ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.   

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, καθώς συνεχίζονται οι επιθέσει εξ αφορμής της υπόθεσης Κουφοντίνα.  

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, είπε πως επιθέσεις εις βάρος αστυνομικών γίνονται σε καθημερνό επίπεδο.  

Υποστήριξε, δε, πως ένας αστυνομικός έπεσε θύμα επίθεσης σε μπλόκο στου Ζωγράφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

«Όπως ισχυρίζεται, έγινε αντιληπτός από άτομα -μάλλον- του αντιεξουσιαστικού χώρου, καταδιώχθηκε από μηχανάκι, προσπάθησε να διαφύγει με την δίκυκλη ιδιωτική μοτοσυκλέτα του και έπεσε θύμα τροχαίου, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο 401 με κατάγματα», είπε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, ο Στράτος Μαυροειδάκος έκανε λόγο για συνεχείς επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.

«Ανησυχούμε αρκετά. Δεν φοβόμαστε, ούτε τρομοκρατούμαστε από τους θρασύδειλους. Ανησυχούμε μήπως έχουμε τρομοκρατική ενέργεια. Το κλίμα δεν είναι καλό, τους φταίνε οι εργαζόμενοι αστυνομικοί. Πρέπει να δοθεί μία λύση», τόνισε, αναφερόμενος στο θέμα του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Είπε, τέλος πως γίνονται πολλά τηλεφωνήματα «μαϊμού». Σε ένα από αυτά, ο άνθρωπος που κάλεσε έκανε λόγο για λιπόθυμο άτομο στην Κυψέλη και όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας έφθασαν εκεί, πριν από την Άμεση Δράση, βρήκαν «100 μαυροφορεμένους».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ