Μαυρίκιος Μαυρικίου για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την «Κιβωτό του Κόσμου» και έτσι, την Κυριακή (20/11), ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε πως έχει κάνει αρκετές συναυλίες προς υποστήριξη της συγκεκριμένης ΜΚΟ και πρόσθεσε πως «είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Ειδικότερα, σε σχετικές δηλώσεις του, που προβλήθηκαν στο MEGA, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Έπαθα σοκ! Έχω κάνει συναυλίες για την “Κιβωτό του Κόσμου”. Θα τολμήσω να σου πω ότι πάντα κρατούσα μια πισινή, κάτι με έκανε να νιώθω περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο. Δεν θέλω να πω πολλά ακόμα…».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Έχω πάει πολλές φορές στην Κιβωτό, έχω μπει σε αυτά τα γραφεία, σε αυτά τα δωμάτια, σε αυτό το κτίριο, πολλές φορές. Κάτι είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ».

Τι είπε για το «J2US»

Στις ίδιες δηλώσεις του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στη χθεσινοβραδινή (19/11) παρουσία του στο «J2US» του ALPHA, μαζί με τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, στο οποίο και τραγούδησαν το «», αποσπώντας όχι και τόσο θετικές κριτικές.

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος ανέφερε ότι τους μπέρδεψε τόσο η κριτική της Δέσποινας Βανδή όσο και των υπόλοιπων μελών της επιτροπής, αλλά επεσήμανε πως χαίρονται που παρέμειναν στο «J2US» χάρη στην ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ