Μάνος Δασκαλάκης: Νέα γυναίκα στη ζωή του – Γιατί καθυστερεί το διαζύγιο με τη Ρούλα

Την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της Πάτρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει πλέον έχει δίπλα της ως συνήγορο τον ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, η εκπομπή το «Πρωινό», έφερε στο φως νέα στοιχεία για τον πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 30χρονος έχει πλέον σχέση και μένει μαζί με μια γυναίκα, η οποία μάλιστα λέγεται ότι είναι φιλικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει να πάρει διαζύγιο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά δεν βιάζεται καθόλου. Ο λόγος είναι πως αυτή τη στιγμή, έχει προτεραιότητα να ξεκαθαρίσει η υπόθεση των θανάτων των παιδιών του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα.

Έτσι, ο ίδιος περιμένει να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου προς το τέλος του μήνα και μετά να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση.

«Κυκλοφορούν μαζί στην Πάτρα. Δεν κρύβονται»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε για τη νέα σχέση του Μάνου μια κοινή φίλη του πατέρα και της μητέρας των τριών νεκρών από την Πάτρα .

«Ο Μάνος κυκλοφορεί στην Πάτρα με ένα πολύ φιλικό πρόσωπο. Τον έχουμε συναντήσει δύο φορές με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν κρύβονται. Νομίζω ναι είναι η σχέση του. Τη δεύτερη φορά που τον είδαμε σε παραλία ήταν πιο κοντά. Σε λίγο πιο τρυφερές στιγμές» επεσήμανε φίλη του ζευγαριού.

«Και τις δύο φορές που τον είδα δεν είδα να είναι στεναχωρημένος. Καμία σχέση για έναν πατέρα που έχει χάσει τα παιδιά του. Τώρα εάν το κρύβει ή εάν το περνάει τόσο απαλά μπράβο του» τόνισε.

«Πιστεύω πως ναι» απάντησε η κοινή φίλη της Ρούλας και του Μάνου σε ερώτηση για το εάν ο πατέρας των τριών κοριτσιών διατηρούσε σχέση με τον εν λόγω άτομο και ενώ ήταν μαζί με τη μητέρα τους.

«Είναι πολύ κοινή τους φίλη. Ήταν αρκετά κοντά και σε φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Ο Μάνος διαμένει στο σπίτι της κοπέλας. Η οικογένεια της κοπέλας δεν μιλάει καθόλου για τη σχέση με τον Μάνο. Μάλλον κάτι θα ξέρουν», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ