Μαλεσίνα: Πέθαναν δύο αδέρφια από κορονοϊό, με διαφορά λίγων ωρών

Δραματική είναι κατάσταση από τον κορονοϊό στη Μαλεσίνα, ενώ τα κρούσματα σήμερα σημειώνουν νέο ρεκόρ στη περιοχή.

Δύο αδέρφια που έχασαν με διαφορά λίγων ωρών την ζωή τους, λόγω κορονοϊού, προστίθενται στην τραγική εικόνα που επικρατεί στη Μαλεσίνα, εξαιτίας της πανδημίας.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, τα κρούσματα σήμερα σημειώνουν νέο ρεκόρ, ενώ η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου.

Παράλληλα, το νοσοκομείο της Λαμίας δέχεται μεγάλη πίεση από ασθενείς που νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην κλινική covid και στην πλειοψηφία τους κατάγονται από την Μαλεσίνα.

Σε σημερινά τεστ που έγιναν σε Μαλεσίνα και Θεολόγο από κλιμάκια του ΕΟΔΥ έχουν βρεθεί 59 θετικά δείγματα, ενώ η δειγματοληψία συνεχίζεται στην Μαλεσίνα.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Λοκρών εξήγησε την τραγική πλέον κατάσταση που επικρατεί στην Μαλεσίνα και απηύθυνε δραματική έκκληση σε όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Μέχρι στιγμής, 65 άτομα βρίσκονται στις κλινικές covid του Νοσοκομείου Λαμίας, φτάνοντας σε οριακό σημείο το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Επιπλέον, μόνο 8 κρεβάτια παραμένουν κενά με την διοίκηση του Νοσοκομείου να ετοιμάζεται για το άνοιγμα και νέας κλινικής κορονοϊού, ενώ την Πέμπτη (4/3) υπήρξαν 14 νέες εισαγωγές στην συγκεκριμένη κλινική.

Ακόμη, 8 άτομα συνολικά νοσηλεύονται στην ΜΕΘ κορονοϊού ενώ την Πέμπτη υπήρξε εισαγωγή 5 νέων ατόμων.

ΠΗΓΗ: tvstar.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ