«Μακάρι να είχε βρεθεί αυτός στο χώμα» – Συγκλονίζει η κόρη του γυναικοκτόνου στην Ιεράπετρα

Όσα είπε η κόρη της 48χρονης Νεκταρίας που δολοφονήθηκε στην Ιεράπετρα για την μητέρα της, τον πατέρα της και τις εντάσεις του παρελθόντος.

Η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της στην Ιεράπετρα, μίλησε σήμερα για τη σχέση που είχε με τη μητέρα της, αλλά και για αυτή που είχαν οι γονείς της μεταξύ τους.

Αρχικά, η Ευγενία ανέφερε: «Τα μικρά δεν μπορούσα να τα κάνω καλά. Η αδερφή μου λιποθύμησε και την πήγα στο νοσοκομείο. Ο Κωνσταντίνος είχε θυμό και νεύρα. Ήταν θρίλερ! Το ακούγαμε σε άλλους και λέγαμε ”θα συμβεί αυτό στην οικογένειά μας;”. Με τη μαμά μου είχαμε σχέση μαμά – φίλης – αδερφής. Τα λέγαμε όλα. Ήταν δίπλα μας σε όλα».

Μιλώντας για τη σχέση των γονιών της είπε: «Μεταξύ τους υπήρχαν πάντα προβλήματα. Από την πλευρά του μπαμπά υπήρχαν φωνές. Δεν του άρεσαν πράγματα που κάναμε εμείς και τα άκουγε η μαμά. Χτυπούσε μόνο εμάς όχι τη μαμά και η μαμά μου παρενέβαινε.

Έμαθε μόνος του ότι η μαμά μου είχε νέο σύντροφο. Προφανώς την παρακολουθούσε. Ο μπαμπάς μου το έλεγε αλλά δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο. Όλοι λέμε πράγματα πάνω στα νεύρα μας».

Για το πώς είναι η σχέση της με τον πατέρα της μετά τη δολοφονία της μητέρας της, η Ευγενία ανέφερε: «Έχω να του μιλήσω από την Παρασκευή το βράδυ που με κάλεσε στο νοσοκομείο. Από εμένα έμαθε την αλήθεια ότι τη σκότωσε. Μου έλεγε ότι δεν το ήθελε και ότι είχε πάθει κρίση πανικού».

Τέλος, η Ευγενία είπε: «Μακάρι να ήταν αυτός στο χώμα αλλά είναι δειλός».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ