Μαγική παραλία, μόλις 14χλμ από το κέντρο της Αθήνας

Παραλία να την πιεις στο… ποτήρι. Και ναι η θάλασσα του Σαρωνικού θα μας ανταμείψει και αυτό το καλοκαίρι για μια πραγματική βουτιά χαλάρωσης σε απόσταση μόλις λίγων χιλιομέτρων από το Σύνταγμα.

Ο λόγος για την παραλία της Γλυφάδας η οποία ετοιμάστηκε έβαλε τα καλά της και τις ομπρέλες της και αναμένει του Αθηναίους στην… αγκαλιά της. Μοναδική περιοχή για χαλάρωση και ηρεμία μακριά από στιγμές έντασης.

Την σημερινή εικόνα της παραλίας της Γλυφάδας ανήρτησε στα social media ο Δήμαρχος της πόλης με τον Γιώργο Παπανικολάου να αναφέρει:

«Να μην την χορταίνεις !

Αυτή είναι η θάλασσα του Σαρωνικού, της Γλυφάδας μας: Να την αγναντεύεις, να την απολαμβάνεις, να κολυμπάς.

Για αυτά, φρόντισε η φύση.

Για όλα τα υπόλοιπα, χρειάστηκε σκληρή δουλειά.

Δουλειά ετών, που έγινε με συνέπεια και φέτος.

paralia glyfadas2

Καθαρίσαμε την παραλία μας με ειδικά μηχανήματα από άκρη σε άκρη, τοποθετήσαμε τις ομπρέλες μας, συντηρήσαμε όλες τις υποδομές που έχουμε δημιουργήσει (ντουζιέρες, αποδυτήρια, διαδρόμους, καθιστικά, χώρους στάθμευσης).

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο ετοιμάζουμε και τα δύο Seatrac για τους συμπολίτες μας με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα και με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Η βραβευμένη με γαλάζιες σημαίες – ελεύθερη για όλους – δημοτική παραλία της Γλυφάδας μας είναι έτοιμη και σας περιμένει και φέτος, για να απολαύσετε το αγαθό του ήλιου και της θάλασσας !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Γιάννη Σκαλτσά για τον συντονισμό και σε όλους όσους εργάστηκαν και φέτος για το αποτέλεσμα που βλέπετε.

Θα δείτε και τις εργασίες που είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ανάπλαση του παραλιακού μας μετώπου – σύντομα θα πούμε πολύ περισσότερα για αυτό το μεγάλο έργο πνοής».

https://www.facebook.com/giorgos.papanikolaou/posts/10224499276723218

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ