Λύθηκε το μυστήριο με τις 3.500 σφαίρες στη Λεωφόρο Κηφισού

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ σχετικά με τις 3.500 σφαίρες που βρέθηκαν στη Λεωφόρο Κηφισού.

Τέλος στο «θρίλερ» με τις 3.500 σφαίρες που βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (14/12) στη Λεωφόρο Κηφισού. Την απάντηση για το παράξενο περιστατικό έδωσε η ΓΑΔΑ σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με αυτή, ανήκουν σε ιδιοκτήτη καταστήματος με είδη οπλισμού, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί αρχικά ότι του έλειπαν.

Ο ίδιος δήλωσε ότι πρωινές ώρες της 14/12/2021, κατά τη μεταφορά με αυτοκίνητο σε κατάστημά του, χωρίς να το αντιληφθεί απώλεσε συσκευασίες με αριθμό φυσιγγίων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

«Πρωινές ώρες της 14-12-2021, μετά από κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), μετέβησαν στη Λ. Κηφισού στην Αθήνα και διαπίστωσαν στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, διασπορά μεγάλου αριθμού φυσιγγίων πυροβόλου όπλου. Τα φυσίγγια περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (16-12-2021), μετέβη αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας όπλων και πυρομαχικών και δήλωσε ότι πρωινές ώρες της 14-12-2021, κατά τη μεταφορά με αυτοκίνητο σε κατάστημά του, χωρίς να το αντιληφθεί απώλεσε συσκευασίες με αριθμό φυσιγγίων.

Για το ανωτέρω συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ