Λιβαδειά: Βρήκε στον δρόμο δύο φακέλους με 5.850 ευρώ και τους παρέδωσε στην αστυνομία

Βραβείο τιμιότητας θα μπορούσε να διεκδικήσει αν υπήρχε ένας 43χρονος στη Λιβαδειά, ο οποίος βρήκε στον δρόμο δύο φακέλους με 5.850 ευρώ και τους παρέδωσε στην αστυνομία. Βρέθηκε ο ιδιοκτήτης.

Ένας 43χρονος βρήκε στον πεζόδρομο της Μπουφίδου, στη Λιβαδειά, δύο φακέλους που περιείχαν 5.850 ευρώ και τους παρέδωσε στην αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου. Περπατώντας στον πεζόδρομο είδε πεταμένους τους δύο φουσκωμένους φακέλους. Έσκυψε για να δει τι ακριβώς ήταν και διαπίστωσε την ύπαρξη του χρηματικού ποσού χωρίς κανένα στοιχείο που να παραπέμπει στον νόμιμο κάτοχό του.

Το πρωί της επόμενης ημέρας και χωρίς δεύτερη σκέψη απευθύνθηκε στην αστυνομία όπου και παρέδωσε τους δύο φακέλους με τα χρήματα, όπως αναφέρει το tvstar.gr. Άμεσα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του κατόχου του καθόλου ευκαταφρόνητου χρηματικού ποσού.

Ο επιχειρηματίας που είχε χάσει τους δύο φακέλους δήλωσε την απώλεια του χρηματικού ποσού δύο ημέρες αργότερα, οπότε και άνοιξε ο δρόμος της διαλεύκανσης της υπόθεσης από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Λιβαδειάς.

Από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης από καταστήματα γύρω από το σημείο που βρέθηκαν οι φάκελοι έγινε η ταυτοποίηση του κατόχου οπότε και του αποδόθηκε το ανευρεθέν χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία ο 43χρονος δικαιούται το 2% των ανευρεθέντων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ