Λιβαδειά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 44χρονου που βίασε τη 15χρονη

Ο 44χρονος προσέγγισε το ανήλικο κορίτσι μέσω Instagram και τη βίασε κατά τη διαδρομή από τη Λιβαδειά στον Βόλο, στο ύψος τις Τιθορέας. Με εισαγγελική εντολή στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος που συνελήφθη στις 28 Μαΐου, μετά την καταγγελία για τον βιασμό 15χρονης μαθήτριας στη Λιβαδειά. Το κορίτσι είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram και ο 44χρονος την προσέγγισε μέσω του κοινωνικού δικτύου, αφού της παρουσιάστηκε ως φίλος του πατέρα της.

Σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα το όνομά του, η φωτογραφία του και όλα του τα στοιχεία.

Δείτε τα στο επίσημο σάιτ της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας ενός μηνός, από ώρα 11:00 της 02-06-2021 έως και ώρα 11:00 της 02-07-2021. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στον νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ