Ληστεία στην «καρδιά» της Αθήνας: Παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. και δραπέτης ο βασικός ύποπτος

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δύο ληστών που εισέβαλαν στο υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως, στην «καρδιά» της Αθήνας.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο ένας από τους δύο ενόπλους της ληστείας στο κέντρο της Αθήνας να είναι παλιός γνώριμος τους, ο οποίος έχει βαρύ ποινικό μητρώο.

Πρόκειται για τον Φ.Τ., ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν από την Αντιτρομοκρατική για παράνομη οπλοκατοχή.

Παράλληλα, είχε πραγματοποιήσει ληστείες στη Βόρεια Ελλάδα, όπως στην Κατερίνη ενώ δεν είχε διαστάσει να πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών.

Ο ίδιος είχε οδηγηθεί στις φυλακές, εκεί όπου είχε αναπτύξει σχέσεις με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, -και ο ίδιος δήλωνε ότι ανήκει σε αυτόν τον χώρο-, ωστόσο αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., επισημαίνουν πως δεν άνηκε σε κάποια ομάδα.

Μάλιστα, μετά από άδεια που έλαβε από τις φυλακές Λάρισας, δεν επέστρεψε, ενώ συμμετείχε και σε ληστεία που έγινε τον περασμένο Αύγουστο σε τράπεζα στη περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια, ωστόσο έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική η οποία -μέχρι στιγμής- έχει συνεισφέρει σε επίπεδο πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ