Λιγνάδης: Με νέο δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια – Τρίτη νύχτα στο κελί της ΓΑΔΑ Κύριο

Την απολογία του ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος πέρασε την τρίτη νύχτα στο κελί της ΓΑΔΑ. Νέος συνήγορος υπεράσπισής του ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνομιλία που είχε με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια στην ΓΑΔΑ, ο άλλοτε ισχυρός θεατράνθρωπος είπε στον συνήγορό του ότι «η μεγαλύτερη στεναχώρια του ήταν αυτά που είπε η κ. Μενδώνη για αυτόν», και όχι οι δεκάδες καταγγελίες που εκκρεμούν εναντίον του, ενώ δήλωσε και «απολύτως αθώος για όλα».

Ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, είπε ότι θα μελετήσει σήμερα το βράδυ τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του γνωστού σκηνοθέτη. Πριν υπερασπιστώ έναν άνθρωπο, είπε ο Αλέξης Κούγιας έχω σαν αρχή να μην υπερασπίζομαι τοκογλύφους και παιδόφιλους, ζήτησα να μιλήσω μαζί του.

Ήμουν μαθητής του πατέρα Λιγνάδη, είπε ο Αλέξης Κούγιας τονίζοντας ότι είδε έναν δυστυχισμένο, συγκλονισμένο, ταπεινό άνθρωπο. «Δεν μίλαγε για τον εαυτό του, η μεγαλύτερη του στενοχώρια του ήταν αυτά που είπε η κ. Μενδώνη για αυτόν και όχι αυτά για τα οποία τον καταγγέλλουν.

Ο κ. Λιγνάδης σύμφωνα με τον κ. Κούγια δηλώνει για όλα αθώος. Αναμένει μάλιστα από τον ίδιο να τους περιγράψει ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που τον κατηγορούν.

Η δικαιοσύνη δεν είναι θέατρο, έχει κανόνες, ακόμα και αν δικαιωθεί, θα καταστραφεί, είπε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για «θεατράλε« διαδικασίες του εντάλματος σύλληψης Λιγνάδη και κατέληξε λέγοντας πως το τεκμήριο αθωότητας καταρρακώθηκε.

Σημειώνεται ότι ο μέχρι πρότινος συνήγορός του Νίκος Γεωργουλέας ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ ότι από κοινού με τον Δημήτρη Λιγνάδη αποφάσισαν τη λύση τη συνεργασία τους, μια εξέλιξη που ήρθε ωστόσο λίγες ώρες αφότου ανέλαβε την υπεράσπιση του ηθοποιού – σκηνοθέτη ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ