Λάρισα: 40χρονος «πνευματιστής» κατηγορείται για βιασμό 22χρονης με μερική νοητική υστέρηση

Ένας 40χρονος από τη Λάρισα, που παρουσιάζεται ως «οραματιστής-πνευματιστής» κατηγορείται για τον βιασμό 22χρονης, που είναι κόρη φίλου του και έχει ελαφρά νοητική υστέρηση.

Ο άνδρας παρουσιαζόταν ως «οραματιστής – πνευματιστής» με «υπερφυσικές ιδιότητες» και είχε κληθεί από τον πατέρα 22χρονης κοπέλας με ελαφρά νοητική υστέρηση για τον βοηθήσει στα προβλήματα που αντιμετώπιζε το παιδί του. Αντ’ αυτού κατηγορείται για τον βιασμό της.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr, ο 40χρονος προσφέρθηκε να βοηθήσει και μάλιστα υποστήριζε θα γιάτρευε «διά της χάρης του Θεού» τη «μειωμένη πνευματική και νοητική κατάσταση» της 22χρονης.

Τα παραπάνω αναφέρονται στη μηνυτήρια αναφορά για τον άνδρα που καταχράστηκε την εμπιστοσύνη του φίλου του και το προηγούμενο καλοκαίρι φέρεται να βίασε την 22χρονη.

Όπως υποστηρίζει η 22χρονη, ο 40χρονος μετά τον βιασμό της συνέστησε «να πλυθεί» και να «φτιάξει λίγο τη διάθεσή της». «Όταν ολοκλήρωσε την πράξη, μου τόνισε με τρόπο επιτακτικό ότι δεν έπρεπε να μιλήσω σε κανέναν, πόσο μάλλον στον πατέρα μου διότι θα χαλούσα τη φιλία τους, αν όμως μιλούσα μου δήλωσε ότι θα με έβγαζε τρελή» αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά η νεαρή κοπέλα.

«Δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω» προσθέτει η 22χρονη «ήμουν μουδιασμένη, ένιωθα περίεργα και αμήχανα, ήμουν σαστισμένη, φοβισμένη και απορημένη».

Η δράση του

Ο άνδρας προσπαθούσε να γίνει «οικείο πρόσωπο», θεωρώντας ότι αυτό «αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος της θεραπείας» της νεαρής κοπέλας που έχει διαγνωστεί με «μέτρια νοητική καθυστέρηση».

Στις βιντεοκλήσεις που έκαναν ο άνδρας ανέλυε «τη στενή του σχέση με τον Θεό» και μάλιστα έλεγε ότι ο Θεός «τον προίκισε να βλέπει οράματα και να θεραπεύει τους ανθρώπους».

Σε αυτές τις βιντεοκλήσεις, ο 40χρονος έλεγε στην 22χρονη πως η σχέση τους είναι «ιερή, σχέση θεραπευτή με θεραπευμένο» και της ζητούσε να διαγράφει τα μηνύματα.

Σιγά-σιγά, και αφού η 22χρονη παραπονιόταν ότι υποφέρει από πονοκεφάλους, ο 40χρονος άρχισε να της λέει πως «δεν χρειάζονται εξετάσεις» και ότι χρειαζόταν «να κάνει σεξ μαζί του, αφού αυτό ήταν το φάρμακο».

Η πρώτη απόπειρα βιασμού έγινε τον Ιούλιο του 2020, με το κορίτσι να τον απωθεί. Τρεις ημέρες αργότερα ακολούθησε και δεύτερη απόπειρα με την 22χρονη να αρνείται ξανά.

Στα μέσα Ιουλίου, ο 40χρονος έψαξε το σπίτι αν έχει κάμερες και βίασε την 22χρονη.

Τρίτο συγγενικό πρόσωπο τονίζει η 22χρονη «αντιλήφθηκε ότι κάτι μου συμβαίνει, αλλά όταν με ρωτούσε επ’ αυτού άλλαζα θέμα συζήτησης ή απαντούσα ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ότι ήταν όλα καλά και δε μιλούσα γιατί σκεφτόμουν την εικόνα του να με κοιτάει κατάματα και να μου υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να μιλήσω, οπότε σώπασα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ