Λαϊκό Λαχείο: Κλήρωση και αποτελέσματα σήμερα 17/5/2022

Η 20η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 17/5/2022. Η νέα κλήρωση για το Λαϊκό Λαχείο πραγματοποιείται σήμερα και μοιράζει 2.250.000 ευρώ.

Η κλήρωση γίνεται στις 7 το απόγευμα και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Λίγο αργότερα έχουμε και τον πίνακα κερδών, που υπάρχουν αναλυτικά όλοι οι αριθμοί που κερδίζουν.

Το Λαϊκό Λαχείο έχει αλλάξει και δίνει πλέον στους παίκτες 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα. Στην κλήρωση κάθε Τρίτης, όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες θα κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό.

Με αυξημένες πιθανότητες και νέο πίνακα κερδών, η σημερινή 19η κλήρωση μοιράζει συνολικά κέρδη μέχρι 2.200.000 ευρώ. Οι λαχνοί που ο αριθμός τους θα έχει μονό ή ζυγό το τελευταίο ψηφίο τους θα κερδίσουν από 10 ευρώ, εφόσον αντιστοιχεί σε μονό ή ζυγό και το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού.

Το Λαϊκό Λαχείο έχει αλλάξει: Πώς λειτουργεί ο νέος πίνακας κερδών

Το Λαϊκό Λαχείο ανανεώθηκε και φέρνει σημαντικές αλλαγές στον πίνακα κερδών. Οι λαχνοί των οποίων ο αριθμός τους έχει μονό ή ζυγό το τελευταίο ψηφίο κερδίζουν από 10 ευρώ, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό. Αυτό σημαίνει πως κάθε λαχνός έχει 50% πιθανότητες να είναι τυχερός και να επιστρέψει στον παίκτη τα χρήματα που κατέβαλε για τη πεντάδα.

Κέρδη από 50 έως 5.000 ευρώ για 139 τυχερούς λαχνούς

Οι αλλαγές του ανανεωμένου Λαϊκού Λαχείου δεν σταματούν εκεί. Οι φίλοι του παιχνιδιού έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από 50 ευρώ έως και 5.000 ευρώ, αν έχουν επιλέξει κάποιον από τους 139 τυχερούς λαχνούς που θα προκύπτουν τυχαία. Το ελάχιστο ποσό για τα κέρδη του Τριδύμου ανέρχεται στις 300.000 ευρώ. Επίσης, όσοι έχουν τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό του Μεγάλου Λαχνού σε όλες τις υπόλοιπες σειρές, εκτός του τριδύμου, κερδίζουν από 15.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ