Κυψέλη: Πολυκατοικία έμεινε χωρίς ρεύμα για… 40 ημέρες – «Κοιμόμασταν με μπουφάν»

Χωρίς ρεύμα από την… παραμονή των Χριστουγέννων έχει μείνει μία πολυκατοικία στην περιοχή της Κυψέλης, λόγω φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας στα ρολόγια του κτηρίου λόγω βραχυκυκλώματος.

Παρά το γεγονός ότι οι ένοικοι απευθύνθηκαν αμέσως στον ΔΕΔΔΗΕ, αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Στη συνέχεια, κατέθεσαν και γραπτό αίτημα για επανασύνδεση του ρεύματος, με ημερομηνία της αίτησης στις 17/1, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του MEGA.

Μάλιστα, ο ΔΕΔΔΗΕ ξεκίνησε την επανηλεκτροδότηση χθες, Πέμπτη (2/2), δηλαδή μετά από 40 ημέρες κι αφού ασχολήθηκαν με την απίστευτη ιστορία οι δημοσιογράφοι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν απέκτησαν ξανά ρεύμα όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, αλλά μόνο τα εννιά.

«40 ημέρες χωρίς ρεύμα και χωρίς φως και 4 παιδιά ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα το κάνω. Κοιμόμασταν με μπουφάν. Είχαμε ένα μικρό γκαζάκι και φτιάχναμε να φάμε ό, τι μπορούσαμε. Τα παιδιά διάβαζαν με κεριά. Τα άπλυτά μου τα έστελνα σε φίλες για να πλυθούν», περιέγραψε μία ένοικος της πολυκατοικίας στο κανάλι.

Όπως είπε, σε επικοινωνία που είχε η ένοικος με τον ΔΕΔΔΗΕ για το πρόβλημα με το ρεύμα, της έλεγαν συνέχεια ότι θα το δουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ