«Κύμα» αγάπης για τη νοσηλεύτρια που της αρνήθηκαν σπίτι: «Μου πρόσφεραν μέχρι και δωρεάν διαμονή»

Πριν από λίγες ημέρες, η ανάρτηση μιας νοσηλεύτριας της οποίας είχαν αρνηθεί την ενοικίαση σπιτιού επειδή εργάζεται σε ΜΕΘ κορωνοϊού, συγκλόνισε.

Η Βάλια, στην ανάρτησή της, είχε αποκαλύψει ότι κάτοικοι πολυκατοικίας, στην οποία είχε «κλείσει» διαμέρισμα, ζήτησαν να ακυρωθεί η ενοικίασή του, καθώς φοβήθηκαν μην τους κολλήσει κορωνοϊό.

«Πριν λίγο καιρό έψαχνα να βρω σπίτι, βρήκα, το έκλεισα, έδωσα εγγύηση και μια μέρα μετά με πήρε ο ιδιοκτήτης να μου το ακυρώσει, γιατί έμαθε η πολυκατοικία ότι δουλεύω σε ΜΕΘ και φοβήθηκαν ότι θα τους κολλήσω. Ξαφνιάστηκα. Στεναχωρήθηκα. Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για τη δουλειά. Ένιωθα οργή και θυμό», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Η νοσηλεύτρια, λίγες ημέρες μετά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το «κύμα» αγάπης που έλαβε. Οπως έγραψε, υπήρξαν άνθρωποι που της προσέφεραν σπίτι και δωρεάν διαμονή.

Η ανάρτηση της νοσηλεύτριας

«Μετά από μια αυθόρμητη ανάρτηση μου, έγινα μάρτυρας αμέριστης αγάπης και υποστήριξης που ειλικρινά αρχικά με σόκαρε και έπειτα με γέμισε ελπίδα και δύναμη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.

Δέχτηκα αρκετά μηνύματα από συνανθρώπους μας που μου προσέφεραν σπίτι για ενοικίαση μέχρι και για δωρεάν διαμονή. Σε μια κοινωνία, η οποία με ματαιώνει πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, είδα μια μεγάλη ακτίνα φωτός.

Μου δώσατε αμέριστο κουράγιο και δύναμη όχι μόνο για να μάχομαι στην εργασία μου αλλά και για να συνεχίσω να μάχομαι και στην καθημερινότητά μου. Μην εγκαταλείψετε ποτέ. Σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο στους αγώνες της καθημερινότητάς σας», σημείωσε.

Μετά από μια αυθόρμητη ανάρτηση μου, έγινα μάρτυρας αμέριστης αγάπης και υποστήριξης που ειλικρινά αρχικά με σόκαρε και…

Posted by Valia Vl on Tuesday, December 8, 2020

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ