Κρήτη: Δύο θρομβώσεις σε έξι ημέρες μετά το εμβόλιο για τον 35χρονο – Τι λέει ο ασθενής

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Μεταξάκη μετά τις δύο θρομβώσεις που υπέστη, μέσα σε διάστημα έξι ημερών, μετά τον εμβολιασμό του. Δεν θα κάνει τη δεύτερη δόση. «Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι» λέει από το νοσοκομείο.

Νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου είναι ο Αλέξανδρος Μεταξάκης μετά τη διπλή θρόμβωση που υπέστη μέσα, σε διάστημα έξι ημερών, μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca. Ο 35χρονος από την Ιεράπετρα Κρήτης είπε ότι δεν φοβήθηκε ούτε μια στιγμή να κάνει το εμβόλιο, όπως πλέον δηλώνει ότι δεν προτίθεται να κάνει τη δεύτερη δόση.

«Δεν φοβήθηκα το εμβόλιο. Ίσα, ίσα ήθελα να κάνω το εμβόλιο. ήθελα να πάρω τη ζωή μου πίσω»  είπε στο OPEN TV ο κ. Μεταξάκης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του. «Πονάει λίγο ο λαιμός μου, έχω λίγο πρήξιμο αλλά σε γενικές γραμμές είμαι κάθε μέρα και καλύτερα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεταξάκης βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ προς το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι εξετάσεις έδειξαν ότι οι θρομβώσεις σχετίζονται με το εμβόλιο, γεγονός που παραδέχτηκε όπως λέει και ο διοικητής του νοσοκομείου. Σχολιάζοντας για την πιθανότητα να κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου τόνισε ότι δεν θα εμβολιαστεί. «Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ