Κρεοπώλης Ηράκλειο: Νέο… άγριο επεισόδιο

Κρεοπώλης Ηράκλειο: Κρεοπώλης στο Ηράκλειο λογομάχησε με τον πρώην υπάλληλό του, έναν 34χρονο Αλβανικής καταγωγής, για οικονομικές διαφορές.

Με ένα μαχαίρι έσκισε τα καθίσματα του οχήματος του πρώην υπαλλήλου του. Ο λόγος για έναν κρεοπώλη με κατάστημα σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, ο οποίος και πριν λίγες ημέρες είχε απασχολήσει τις Αρχές γιατί είχε κατηγορηθεί πως χτύπησε πελάτη του κρεοπωλείου όταν εκείνος έκανε παράπονο για αλλαγή της τιμής που υπήρχε από την πινακίδα στην ταμειακή μηχανή. Χθες το απόγευμα ο κρεοπώλης περίπου 40 ετών λογομάχησε με τον πρώην υπάλληλό του, έναν 34χρονο Αλβανικής καταγωγής, για οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω κρεοπώλης φέρεται να χρωστάει χρήματα στον πρώην υπάλληλό του κι εκείνος του τα ζήτησε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο υπάλληλος φέρεται να πήγε έξω από το κατάστημα του 40χρονου, ο οποίος κάποια στιγμή βγήκε με ένα μαχαίρι 50 εκατοστών, άνοιξε την πόρτα του οχήματος του πρώην υπαλλήλου (ένα τζιπ) και του επιτέθηκε, χωρίς ωστόσο να τον πλήξει αλλά του έσκισε τα καθίσματα. Ο φερόμενος ως δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ