Κοζάνη: Γολγοθάς για 41χρονη έγκυο που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο

Μία οδύσσεια βίωσε μία 41χρονη από την Κοζάνη, η οποία διαπίστωσε ότι το έμβρυο που κυοφορούσε ήταν νεκρό και περιφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Μια δεκαήμερη «Οδύσσεια», περιφερόμενη από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί, μέσα στις γιορτές, έζησε μία 41χρονη κάτοικος Κοζάνης όταν διαπίστωσε πως το επτά εβδομάδων έμβρυο που κυοφορούσε ήταν νεκρό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η γυναίκα απευθύνθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κοζάνης, γιατί είχε παλίνδρομη κύηση. Λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων, της προτάθηκε να πάει στο νοσοκομείο Γρεβενών, το οποίο με την σειρά του την έστειλε στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

Το νοσοκομείο εκεί της έκλεισε ραντεβού στις 3 Ιανουαρίου προκειμένου να χειρουργηθεί, ωστόσο όταν πήγε εκείνη την ημέρα υπήρξε διαμάχη εάν υπήρχε ή όχι ραντεβού. Ούτε κι εκεί όμως βρήκε κάποια λύση, με την γυναικολόγο του νοσοκομείου να της λέει πως δεν είναι κάτι επείγον.

Τελικά, η γυναίκα χειρουργήθηκε σε ιδιωτική κλινική, και έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την 3η ΥΠΕ για όσα βίωσε η γυναίκα.

«Είναι ένα γεγονός σοκαριστικό για την γυναίκα. Είναι ένα ζήτημα που προκαλεί μεγάλη θλίψη και λύπη», είπε ο Χαράλαμπος Τσεβεκίδης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης μιλώντας στο Mega.

Η γυναίκα με καταγωγή από τον Λίβανο μίλησε στην ΕΡΤ για τον εφιάλτη που έζησε, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ