Κούγιας: Στην υπόθεση Λιγνάδη στόχος είναι η Μενδώνη, υπάρχουν επιχειρηματικά συμφέροντα

Σε επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να χτυπήσουν την Λίνα Μενδώνη και την κυβέρνηση απέδωσε την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο συνήγορος υπεράσπισης του σκηνοθέτη και ηθοποιού Αλέξης Κούγιας.

Δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη για τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τη δική του διερεύνηση της υπόθεσης προκειμένου να συντάξει την  υπερασπιστική γραμμή.

Σύμφωνα με όσα είπε το πρωί της Τρίτης ο κ.Κούγιας η «υπόθεση Λιγνάδη» είναι «υπόθεση Μενδώνη» εξηγώντας πώς κατά την εκτίμησή του τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό βρίσκονται πίσω από την υπόθεση με στόχο να χτυπήσουν την Υπουργό Πολιτισμού και την κυβέρνηση. 

Σε ερώτηση γιατί τα συμφέροντα να επιλέξουν τον κ.Λιγνάδη για να πλήξουν την κυβέρνηση είπε πώς αυτό γίνεται γιατί «αποτελεί προσωπική επιλογή της κ.Μενδώνη».

Αναφορικά με τον διάλογο που είχε με τον ίδιο τον κ.Λιγάνδη ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πώς ο κ.Λιγάνδης παραδέχτηκε πώς γνωρίζει τα φερόμενα ως θύματα της υπόθεσης ζητώντας από τον κ.Λιγάδη να του δώσει περισσότερες πληροφορίες. 

Για την 40χρονη -η κατάθεση της οποίας φαίνεται πώς «έκαψε» τον κ.Λιγνάδη- ο κ.Κούγιας είπε πώς βάσει όσων έχει μάθει χαρακτηρίζεται από τον ίδιο ως «αναξιόπιστη» και είπε χαρακτηριστικά «να κρατάμε μικρό καλάθι».

Ο κ.Κούγιας θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και αναβολή της απολογίας μέχρι την Πέμπτη καθώς δεν έχει λάβει ακόμα κρίσιμα στοιχεία της δικογραφίας. 

Τέλος, σχολιάζοντας τα λεγόμενα της Λίνας Μενδώνη ο κ.Κούγιας είπε πώς «δεν θέλει να απαξιώσει πολιτικούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα πολιτικά τους συμφέροντα.

Δείτε όσα είπε σε ANT1 και Mega: 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ