Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν τα κρούσματα στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη -Καμπανάκι για Κοζάνη και Λάρισα

Αυξημένος εμφανίζεται ο αριθμός νέων κρουσμάτων κορωνοϊού σε Αττική και Θεσσαλονίκη, σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες.

Έτσι, από σύνολο 1.047 κρουσμάτων, στην Αττική εντοπίζονται το τελευταίο 24ωρο 327 νέες μολύνσεις του κορωνοϊού, ενώ στην Θεσσαλονίκη 197.

Η Δυτική Αττική που παραμένει σε καθεστώς αυστηρότερου lockdown κατέγραψε 53 νέα κρούσματα και η Κοζάνη, 52. Αυξημένος είναι ο αριθμός νέων διαγνώσεων στη Λάρισα (50), τη Ροδόπη (30) και τον Έβρο (37).

Γεωγραφική κατανομή κρουσμάτων κορωνοϊού
Γεωγραφική κατανομή κρουσμάτων κορωνοϊού

Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε πως σε σχέση με τις ημέρες των Χριστουγέννων, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν πολλά περισσότερα τεστ, εως και 6 φορές πιο πολλά από εκείνα που διενεργούνταν καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

koronoios geografiki katanomi deuteros 29 12
Γεωγραφική κατανομή κρουσμάτων κορωνοϊού

Παρακολουθήστε μέσα από το www.koronoios-live.gr, το νέο site του iefimerida.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο:

  • Γραφήματα με άμεση καταγραφή των κρουσμάτων και των θανάτων από τον κορωνοϊό.
  • Ρεπορτάζ, έρευνες, απόψεις επιστημόνων, ερευνητών και ιατρών.
  • Μέτρα προστασίας από τον ιό και όλες οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας στο νέο site του iefimerida koronoios-live.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ