Κωνσταντίνος Ζαμπάρας πέθανε: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Κωνσταντίνος Ζαμπάρας πέθανε: Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Κωνσταντίνου Ζαμπάρα.

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Κωνσταντίνου Ζαμπάρα. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών και τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1959 στη Ρευματιά Μεσσηνίας και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Βεάκη». Δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο θεατρικό σανίδι, ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του ηθοποιού Κωνσταντίνου Ζαμπάρα και έγραψε: «Σήμερα έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος φίλος, σεμνός ηθοποιός που τίμησε με τους ρόλους του το θέατρο μας, ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ και καλοσύνη. Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε μου…»

Ο ρόλος του «θείου»

Παρότι εργαζόταν στον χώρο της υποκριτικής για περισσότερα από 30 χρόνια, ο ρόλος του «θείου» σε τηλεοπτική διαφήμιση τον απογείωσε και τον έκανε ευρύτερα γνωστό. “Η υποκριτική μου έχει στερήσει πράγματα. Δεν έχω παντρευτεί, δεν έχω παιδιά, προσωπικά, αλλά μου έχει στερήσει τα αδέλφια μου, τα ανίψια μου, τους γονείς μου στο παρελθόν. Ήθελα να βρεθώ σε χαρές ανθρώπων δικών μου και δεν μπορούσα γιατί είχα παράσταση, όπως και σε θανάτους δικών μου ανθρώπων έτυχε να έχω παράσταση και να μην μπορώ. Όταν ξεκινάς, δεν καταλαβαίνεις ότι αυτή η δουλειά έχει αυτή τη δυσκολία. Από την άλλη πλευρά, είναι τόσο έντονα τα συναισθήματα που σου δίνει το θέατρο, που κάποια στιγμή εξισορροπείται αυτό που χάνεις από την προσωπική σου ζωή» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Λοιπόν.

«Είναι μικρές ταινιούλες, που τις απολαμβάνω. Έχω κάνει, αρκετές διαφημίσεις. Σε αυτή βγήκε κάτι μαγικό, «έδεσε». Ακόμα δεν ξέρω τι άλλο αναμένεται να βγει στην τηλεόραση. Η συνεργασία δεν έχει «κλείσει». Ξεκίνησε από μία και μέχρι στιγμής έχουμε κάνει 5, και αρέσει στον κόσμο. Με σταματάει κόσμος στο δρόμο και μου μιλάει αποκαλώντας με «θειούλη». Έτσι με φωνάζουν, αυτό είναι καθημερινό. Μπορεί να περπατάω, να σκέφτομαι το ρόλο μου, για παράδειγμα, και ξαφνικά ακούω θειούλη είχε πει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ