Κολωνός: 3.500 σφαίρες επί της Λ. Κηφισού! – Έκπληκτοι οι οδηγοί

Μπροστά σε χιλιάδες σφαίρες που είχαν αφεθεί στο οδόστρωμα βρέθηκαν περαστικοί στη Λ. Κηφισού, στο ύψος του Κολωνού.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς βρέθηκαν χιλιάδες σφαίρες στη Λεωφόρο Κηφισού. Οι σφαίρες ήταν παρατημένες στο οδόστρωμα της λεωφόρου, στο ύψος του Κολωνού. Ειδικότερα, στο οδόστρωμα βρέθηκαν 3.500 σφαίρες από πυροβόλα όπλα των 22 χιλιοστών και 300 των 9 χιλιοστών, πεταμένες δίπλα από κάποια κουτιά.

Προς το παρόν οι Αρχές δεν γνωρίζουν πώς βρέθηκαν εκεί οι σφαίρες, ενώ ήδη διεξάγουν έρευνα για αυτήν την απίστευτη υπόθεση. Φέρονται πάντως να μην αποκλείουν το σενάριο να πρόκειται για παράνομο φορτίο, το οποίο άγνωστοι ξεφορτώθηκαν πετώντας το στη Λεωφόρου Κηφισού, ενδεχομένως σε στιγμή που καταδιώκονταν από την ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα εξετάζονται κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Έκπληκτοι έμειναν τόσο οι αστυνομικοί που μετάβησαν επί τόπου όσοι και περαστικοί που διέρχονταν από το σημείο, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Σύμφωνα δε με σχετικό το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ορισμένοι οδηγοί αυτοκινήτων δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και αναγκάστηκαν να περάσουν πάνω από τις σφαίρες, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιο ατύχημα. Οι εν λόγω σφαίρες εντοπίστηκαν το πρωί της Τρίτης (14/12).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ