«Κιβωτός του Κόσμου»: Πουλούσαν τρόφιμα και ρούχα από τις δωρεές

Μέρα με τη μέρα ξετυλίγεται συνεχώς το κουβάρι των αποκαλύψεων για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», με νέες αποκαλύψει να έρχονται συνεχώς στο φως.

Ο δικηγόρος Αντουάν Μπακρί, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», αποκάλυψε ότι η ΜΚΟ πούλαγε τρόφιμα και ρούχα από τις δωρεές των πολιτών.

Όλα αυτά, την ώρα που η Οργάνωση καλούσε συνέχεια τον κόσμο να συνεισφέρει οικονομικά για τις δομές της και αναζητούσε δωρεές.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε, πως πληροφορήθηκε την είδηση αυτή, μέσω ενός συμπατριώτη του ο οποίος γνώριζε προσωπικά για το «παζάρι» – που φαίνεται να γινόταν από την «Κιβωτό» – και είχε αγοράσει πράγματα.

«Έψαξα λίγο την υπόθεση, είναι το παζάρι της Κυριακής στοκ Κολωνό. Είναι ένα παλιό κτήριο κοντά στην Λένορμαν, όπου πήγαιναν αρκετές φορές και υπήρχε ένα στοκ από ρούχα και διαλέγαμε τι θέλαμε» δήλωσε ο κ. Μπακρί.

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι ο φίλος του είναι στην διάθεση των Αρχών για να καταθέσει για το παραεμπόριο ρούχων και τροφίμων που φαίνεται να είχε αναπτυχθεί από την ΜΚΟ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

«Καίγαμε τα ρούχα από τις δωρεές» – Νέα συγκλονιστική μαρτυρία

Εντωμεταξύ, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε έρθει στο φως η μαρτυρία ενός πρώην τρόφιμου της ΜΚΟ, που αφηγούμενος τις δυσκολίες που έζησε το διάστημα που φιλοξενούνταν σε δομές της «Κιβωτού», αποκάλυψε πως γινόταν καταστροφή των δωρισμένων προς την Οργάνωση ρούχων.

«Πετάγαμε και καίγαμε τα ρούχα που μας έφερνε ο κόσμος επειδή ήταν πολλά. Μπορούσε να τα φόραγε όλη η Ελλάδα τόσα ρούχα. Έγινε πολλές φορές αυτό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ