Κίνηση Αθήνα – τώρα: Ποια είναι η κατάσταση στους δρόμους της πόλης

Κίνηση Αθήνα – τώρα: Πολλοί κεντρικοί δρόμοι είναι και σήμερα μποτιλιαρισμένοι, με τις αντοχές των οδηγών να δοκιμάζονται – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Μποτιλιάρισμα συναντούν οι οδηγοί σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής. Αυξημένη η κίνηση στην άνοδο του Κηφισού από την Λένορμαν μέχρι τα ΚΤΕΛ . Καθυστερήσεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης μέχρι τον κόμβο Κηφισίας και στο ρεύμα προς Ελευσίνας από κόμβο Πλακεντίας μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κίνηση τώρα υπάρχει: Στην άνοδο Κηφισού από τα ΚΤΕΛ προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, την περιφερειακή Υμηττού προς την Αττική Οδό,την Αττική Οδό από κόμβο Δημοκρατίας προς τον κόμβο Ηρακλείου, την Εθνικής Αντίστασης από Νέα Ιωνία προς την Καπποδιστρίου και  την άνοδο Κηφισίας από Αμπελοκήπους προς τα Σίδερα Χαλανδρίου. Η κίνηση στην Αττική οδό είναι το ίδιο αυξημένη.

 

Σήμερα η μέρα αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολη, λόγω της επετείου Γρηγορόπουλου. Αρκετοί δρόμοι θα κλείσουν, όπως και σταθμοί του μετρό με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί η κίνηση άλλες κεντρικές οδούς της πόλης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ