Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι: Σύλληψη για την απαγωγή Κυπαρίσση

Έπειτα από μια περιπετειώδη καταδίωξη στο Χαλάνδρι, οι αστυνομικοί τραυμάτισαν και συνέλαβαν έναν 45χρονο άνδρα που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση. Αρχικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα να οδηγεί κλεμμένο Ι.Χ. και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Όμως εκείνος επιτάχυνε με σκοπό να τους παρασύρει και ξεκίνησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πυροβολισμούς για να τον ακινητοποιήσουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στοχεύοντας τις ρόδες και τη μηχανή του αυτοκινήτου με σκοπό να το ακινητοποιήσουν, τραυματίζοντας τον 45χρονο στο πόδι. Ο άνδρας επιχείρησε να διαφύγει πεζή, ωστόσο συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές αναζητούσαν τουλάχιστον δύο συνεργούς των τριών απαγωγέων που είχαν συλληφθεί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για τα υπόλοιπα λύτρα που δόθηκαν για την απελευθέρωση του 40χρονου επιχειρηματία. Είχαν βρεθεί οι 350.000 από τις συνολικά 800.000 ευρώ.

Πώς εμπλέκεται στην απαγωγή

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος είναι ομογενής από τη Ρωσία και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό για ληστείες και κλοπές. Φέρεται ότι είχε εμπλοκή στο στάδιο της αρπαγής του Γιώργου Κυπαρίσση.

Το κλεμμένο Ι.Χ. βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ανδριανού και Αργυροκάστρου Χαλάνδρι στις 17:10 το απόγευμα, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που ήταν πεζή όταν επιχείρησε να τους παρασύρει. Η μία από τις σφαίρες τον τραυμάτισε στο δεξί μηρό. Νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ερυθρό Σταυρό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ