Κηφισιά: Κινηματογραφική διάρρηξη σε μονοκατοικία με λεία χιλιάδες ευρώ και πανάκριβα κοσμήματα

Χρυσά κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ, 20.000 ευρώ μετρητά και 2.000 χρυσές λίρες Αγγλίας, απέσπασαν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας σε μονοκατοικία της Κηφισιάς.

Οι άγνωστοι δράστες, εισέβαλαν στο χώρο παραβιάζοντας την περίφραξη του σπιτιού, «ξήλωσαν» τη σειρήνα από το σύστημα συναγερμού και με μια σκάλα ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του σπιτιού και έσπασαν ένα ξύλινο παράθυρο. Αμέσως μετά ξεκίνησαν τις έρευνες στο χώρο για αντικείμενα αξίας.

Λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν δύο χρηματοκιβώτια που ήταν εντοιχισμένα σε δωμάτια που χρησιμοποιούσε η ένοικος ως βεστιάριο και ως γραφείο. Με ένα τροχό κοπής μετάλλων, οι διαρρήκτες κατάφεραν να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια και να αρπάξουν το περιεχόμενο τους.

Την ώρα της εισβολής, η 76χρονη ένοικος του σπιτιού, απουσίαζε από το χώρο και κατήγγειλε την διάρρηξη στις αρχές το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αμαλίας και Δηλιγιάννη, περισυνέλλεξαν αποτυπώματα και dna από το χώρο, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τους δράστες. Παράλληλα συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή, που ενδεχομένως έχει αποτυπώσει τις κινήσεις των διαρρηκτών. Σύμφωνα με την ένοικο του σπιτιού, ο συναγερμός χτύπησε στις 23:26 το βράδυ και το σπίτι ήταν άδειο μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ