Κηδεία τέως βασιλιά: Αναχωρούν και οι τελευταίοι γαλαζοαίματοι – Μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αναχωρούν σήμερα και τα υπόλοιπα μέλη των βασιλικών οικογενειών που βρέθηκαν χθες στην Ελλάδα για την ταφή και την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και για αυτό θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα.

Ήδη από χθες Δευτέρα, αμέσως μετά την κηδεία αναχώρησαν ο Βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε, με τη σύζυγο του, Λετίθια, ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, η βασιλική πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, ο βασιλιάς της Ολλανδίας, Γουλιέλμος – Αλέξανδρος, με τη βασίλισσα Μάξιμα, και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

Σήμερα, αναχωρούν η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας και ο διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος, ο βασιλιάς της Σουηδίας, Κάρολος Γουσταύος ΙΣΤ΄, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος και ο διάδοχος της Νορβηγίας, πρίγκιπας Χάακον.

Για αυτόν τον λόγο, μέχρι και σήμερα το μεσημέρι παραμένει σε ισχύ το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα ασφαλείας, όταν και ολοκληρωθούν οι αναχωρήσεις των εκπροσώπων των βασιλικών οικογενειών.

«Φρούριο» παραμένει το κέντρο της Αθήνας από 1.000 αστυνομικούς.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε σημεία που θα κριθεί απαραίτητο θα πραγματοποιηθούν κατά τις αναχωρήσεις των επίσημων προσκεκλημένων, με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ εντός και εκτός του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετάννια» τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν δρακόντεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ