Κατερινόπουλος – Πάτρα: 100% εγκληματική ενέργεια οι θάνατοι των παιδιών

Κατερινόπουλος – Πάτρα: «Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη. Πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον δράστες και όχι τον δράστη αυτού του στυγερού εγκλήματος»

Δράστες και όχι έναν δράστη βλέπει στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, ο ταξίαρχος ε.α Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος δήλωσε πεπεισμένος ότι πρόκειται 100% για εγκληματική ενέργεια. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο των καταθέσεων, όπως είπε αλλά ξεκαθάρισε ότι «Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη. Πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον δράστες και όχι τον δράστη αυτού του στυγερού εγκλήματος που όπως έχω πει και στο παρελθόν είναι μέχρι στιγμής το έγκλημα του αιώνα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star. Είναι θέμα ημερών, είναι θέμα ολοκλήρωσης της διαδικασίας και είναι και θέμα από κει και πέρα όσων πρέπει να ακολουθήσει ο εισαγγελέας, τόνισε. «Εκτιμώ ότι δε θα έχουμε δράστη, αλλά δράστες. Ας κάνουμε λίγη υπομονή οι μέρες θα το δείξουν. Δεν περιμένω να δουν το φως της δημοσιότητας οι τοξικολογικές εξετάσεις πριν φτάσουν πρώτα στον Εισαγγελέα» είπε.

«Θέλω να πιστεύω ότι είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα» ενώ εκτίμησε ότι σε μία μιάμιση εβδομάδα θα έχει διευθετηθεί η υπόθεση. Απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρέπει να γίνει σύγκριση του θανάτου της Τζωρτζίνας, του παιδιού που κατέληξε τελευταίο, με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι πρέπει να γίνει. «Οι δράστες είναι ίδιοι. Δεν μπορούμε να έχουμε διαφορετικούς δράστες. Σέβομαι τον πόνο αυτών των γονιών, αλλά πρέπει να περιμένουν» Δεν είναι μόνο οι τοξικολογικές αλλά και οι υπόλοιπες ανακριτικές εκθέσεις» επισημαίνει. Ο κ. Κατερινόπουλος κατέληξε λέγοντας πως «Τώρα ναι, απορρίπτω το ενδεχόμενο του παθολογικού θανάτου. Τώρα πιστεύω ότι 100% είναι εγκληματική ενέργεια».

Με πληροφορίες του Star
Βρέθηκε ουσία στην Τζωρτζίνα;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz ο τοξικολογικός έλεγχος ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία απεβίωσε στις 29/1/2022 ούσα νοσηλευόμενη σε Νοσοκομείο της Αθήνας, βρήκε ουσία. Σε πρώτη φάση δεν φέρεται να συνδέεται με την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε το κορίτσι εξαιτίας της παραπληγίας, η οποία της είχε δημιουργηθεί από την δυσεξήγητη ανακοπή την οποία υπέστη στις 11 Απριλίου 2021.

Από τον αρχικό έλεγχο στην άτυχη Τζωρτζίνα ανευρέθηκε, σύμφωνα με το eReportaz, ουσία η οποία, όπως λένε οι ειδικοί, ενδεχομένως να μας οδηγεί στη λύση του θρίλερ. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δείγμα έχει ήδη σταλεί σε ειδικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος το οποίο καλείται να επιβεβαιώσει εργαστηριακά τα ευρήματα και να ανάψει το φως στο Ανθρωποκτονιών.

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με παραπομπή στη Δικαιοσύνη του προσώπου αλλά και των συνεργών που ευθύνονται για το θάνατο όχι μόνο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δυο κοριτσιών (Μαλένας και Ίριδας), όπως αναφέρει το eReportaz.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ