Κατερίνα Μονογυιού: Ράκος στη κηδεία του αδερφού της – «Ο Τζώρτζης έφυγε»

Συντετριμμένη ήταν η Κατερίνα Μονογυιού στη κηδεία του αδελφού της, που έγινε στη Μύκονο. Όσα δήλωσε στις κάμερες στο τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό.

Η Κατερίνα Μονογυιού αποχαιρέτησε τον αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό, στη κηδεία που έγινε στη Μύκονο.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με δάκρυα στα μάτια μίλησε στις κάμερες και ευχαρίστησε, όσους έδωσαν το παρόν στο «ύστατο χαίρε», ενώ έκανε ειδική αναφορά στα άτομα που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του αδερφού της από την φλεγόμενη Ferrari.

Συγκεκριμένα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γιώργο και τον Ανέστη, τους φίλους του αδερφού της, «που ήταν αυτοί οι άνθρωποι που απεγκλώβισαν την Αθηνά και έβγαλαν και τον αδερφό μου να κοιμάται».

Επίσης, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως «ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό».

Χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε το εξής:

«Ευχαριστω όλο τον κόσμο για το μεγάλο κύμα αγάπης, ήταν πολύ καλό παιδί ο αδερφός μου, αθόρυβο, δεν έλεγε τα καλά που έκανε. Να προσεύχεστε για την ψυχή του. Είναι τώρα στα χέρια του Χριστού και είναι καλά. Ευχαριστώ που σεβαστήκαμε τη στιγμή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη, που απεγκλώβισαν από την πόρτα του συνοδηγού την Αθηνά και τον αδερφό μου… να κοιμάται»

Υπενθυμίζεται, η εξόδιος ακολουθία εψάλη στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην Χώρα της Μυκόνου, ενώ η ταφή έγινε στο κοιμητήριο Μυκόνου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ