Καταιγιστικές εξελίξεις: Ψάχνουν για να συλλάβουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η καταγγελία μιας κοπέλας για ανάρτηση ροζ βίντεο στο διαδίκτυο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο κίνησε τις διαδικασίες και η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον πρώην παρουσιαστή για να τον συλλάβει.

Αναζητείται για σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Χθες το βράδυ, μια κοπέλα, πρώην σύντροφός του, πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έκανε μήνυση για ροζ βίντεο που ανέβασε σε σελίδα με πορνογραφικό υλικό ο πρώην παρουσιαστής με προσωπικές τους στιγμές.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί το θύμα, είχε πει νωρίτερα σήμερα πως αναμένεται ένταλμα σύλληψης ακόμα και σήμερα.

Η συγκεκριμένη κοπέλα, όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, είχε οικογενειακή, φιλική σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πριν από μερικά χρόνια. Ήταν περίπου 20 ετών όταν είχε σχέσεις μαζί του.

«Θεωρώ ότι όποια κοπέλα έχει συσχετιστεί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο πλέον πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι μπορεί να βρίσκεται στο διαδίκτυο» ανέφερε ο κ. Λύτρας. «Λειτουργούσε με προφίλ, είχε διαδεδομένο στον χώρο ψευδώνυμο» πρόσθεσε.

«Δεν πρέπει να γνωρίζουν άλλες κοπέλες ότι είναι στο διαδίκτυο, οι πληροφορίες μου είναι ότι υπάρχουν εννέα βίντεο, άρα προφανώς μιλάμε για εννέα κοπέλες. Οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος. Σε βαθμό κακουργήματος θα ήταν αν υπήρχε οικονομικό όφελος πάνω από 120.00 ευρώ» σημείωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Όπως τόνισε επίσης ο κ. Λύτρας:

«Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος με κάθε κοπέλα που σχετιζόταν πρέπει να έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, πρέπει να το είχε πρόγραμμα. Αν το έκανε επαγγελματικά πρέπει να το διερευνήσει η εισαγγελία, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάτι. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως τέτοια θέματα χρήζουν και ψυχιατρικής εκτίμησης».

Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι ο πρώην παρουσιαστής δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες κι από άλλες γυναίκες.

Αυτές κλήθηκε να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας Πρωτοδικών. Είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα, το αδίκημα που ερευνάται, εάν τελέστηκε, είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ