Καταγγελία: Νεκρή από θρόμβωση 61χρονη μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca

Μια 61χρονη έφυγε από τη ζωή πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της με εμβόλιο της AstraZeneca. Σύμφωνα με τη νεκροψία κατέληξε από θρόμβωση. Μηνυτήρια αναφορά από την οικογένειά της.

Μια γυναίκα 61 χρονών κατέληξε από θρόμβωση, όπως αναφέρει η νεκροψία, πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η οικογένειά της και ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο δικηγόρος της οικογένειας είπε: «Έχω έγγραφο από το εμβολιαστικό κέντρο που η ίδια είχε δηλώσει όλα τα υποκείμενά νοσήματά της. Και της είχαν δώσει άδεια να μπορέσει να υποβληθεί στον εμβολιασμό. Προφανώς δεν υπήρχαν οδηγίες από την AstraZeneca τους γιατρούς ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα υποβληθούν στον εμβολιασμό. Οι γιατροί στα εμβολιαστικά κέντρα λειτουργούν με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και των εταιρειών. Η ίδια είχε ρωτήσει και το δικό της γιατρό, όλοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους εμβολιαστεί».

Γνωστοποίησε, δε, ότι την Τετάρτη θα καταθέσει εξ ονόματος της οικογένειας μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία.

Τι λέει ο γιος της

Ο κ. Βασίλης, γιος της 61χρονης, περιέγραψε το πότε εμβολιάστηκε η μητέρα του και όσα συνέβησαν έως ότου να καταλήξει.

«Έκανε το Σάββατο 27 Μαρτίου το εμβόλιο, αργά το ίδιο βράδυ τις έπεσε το οξυγόνο. Μετά ήταν μια χαρά, πήγε στη δουλειά της. Την Τετάρτη μου είπε ότι θα καθόταν σπίτι. Δεν ένιωθε καλά και έκανε τεστ covid και ακτινογραφία. Μιλήσαμε στη 13:00. Ήταν αρνητική στον κορονοϊό, ενώ η ακτινογραφία ήταν καθαρή. 13:15 την ξανά πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Μπήκε στην κάμερα που είχαμε και την είδα να έχει σβήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η άτυχη γυναίκα είχε περάσει καρκίνο τρεις φορές και τον είχε νικήσει, ενώ δεν είχε σπλήνα. «Αυτό είναι που μας έχει τρελάνει. Νίκησε από τον καρκίνο, και πήγε για κάτι καλό, να εμβολιαστεί, και έφυγε από αυτό» συμπλήρωσε ο γιό της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ