Καραϊβάζ – Καρσιώτης: Συγκλονισμένος από τη στυγερή δολοφονία του στενού του φίλου

Καραϊβάζ – Καρσιώτης: Ο Πέτρος Καρσιώτης, όπως είπε στην εκπομπή «ΣΚ Μάνεσης» έχει βαφτίσει τον γιο του άτυχου δημοσιογράφου

Συγκλονισμένος είναι ο Πέτρος Καρσιώτης από τη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τον οποίο ήταν στενοί φίλοι. Ο Πέτρος Καρσιώτης, όπως είπε στην εκπομπή «ΣΚ Μάνεσης» έχει βαφτίσει τον γιο του άτυχου δημοσιογράφου, και ο βαφτισιμιός του κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί στον δρόμο, έχοντας την ελπίδα πως δεν είναι ο πατέρας του το θύμα. «Έχω βαφτίσει το παιδί του, είναι τώρα 21 ετών. Ένα χρυσό παιδί με σοφό μυαλό, καθοδηγητής που έδινε συμβουλές και σε μένα. Έχει καθαρό μυαλό, μια άλλη προσέγγιση. Σπουδάζει στο Πολυτεχνείο.

Το παιδί μαζί με την μητέρα ήταν στο σπίτι και περίμεναν τον πατέρα χτες το μεσημέρι και δεν είχαν αντιληφθεί… Είχε τη μοναδική ελπίδα, όταν άκουσε ότι κάτι έχει συμβεί με έναν άνθρωπο και πλησίασε μέσα από τους αστυνομικούς για να δει τα ρούχα που φορούσε, είχε την ελπίδα ότι δεν είναι ο μπαμπάς του. Είχε την ελπίδα ότι δεν θα δε τα ρούχα του πατέρα του. Οι αστυνομικοί έκαναν τα πάντα για να μην τον δουν εκείνη την ώρα. Ήταν αμέριμνοι, και η σύζυγός του και ο Δημήτρης, το παιδί, επάνω στο διαμέρισμα και τον περίμεναν όπως κάθε μεσημέρι μετά την τηλεοπτική εκπομπή», ανέφερε ο Πέτρος Καρσιώτης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ