Κάνουν σεξ στις πυλωτές: Πάρτι στο Τwitter με τη viral ατάκα κατοίκου της Κυψέλης

Δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η καταγγελία κατοίκου της Κυψέλης ότι όσοι συγκεντρώνονται στην πλατεία Αγίου Γεωργίου “κάνουν σεξ στις πιλοτές” των πολυκατοικιών της περιοχής. “Όλοι αυτοί που είναι εδώ δεν φοράνε μάσκες, αφοδεύουν στις πόρτες μας, κάνουν σεξ στις πιλοτές”, σχολίασε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η κυρία που μένει στην περιοχή και κλήθηκε να πει την γνώμη της σχετικά με τα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου.

Τα αυτοσχέδια πάρτι, συνιστούν ανεπιφύλακτα πισωγύρισμα όσον αφορά τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας. Σε μια περίοδο που στο επίκεντρο βρίσκεται η συζήτηση για το άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων ενόψει Πάσχα, αλλά και για το άνοιγμα και άλλων δραστηριοτήτων ενόψει καλοκαιρινής σεζόν, η στάση της Πολιτείας και της ΕΛΑΣ στα φαινόμενα ανομίας που παρατηρήθηκαν προκαλούν ερωτηματικά και στέλνουν λάθος μηνύματα στην πλειοψηφία των πολιτών που τηρούν αυστηρά τα μέτρα.

 

Προκρίνεται το μοντέλο Βαρνάβα

Ενδεικτικές του αλαλούμ που επικράτησε τις τελευταίες τρεις ημέρες είναι οι εκ διαμέτρου αντίθετες εικόνες που είδαμε στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Στο Παγκράτι, από αργά το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και την Κυριακή το βράδυ, αστυνομικοί της ομάδας ΟΔΟΣ (Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων) σχημάτισαν κλοιό γύρω από την πλατεία αποτρέποντας την συγκέντρωση ατόμων.

Παράλληλα ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών βρίσκονταν κάθε βράδυ του τριημέρου στους δρόμους περιμετρικά της πλατείας για να αποθαρρύνουν όσους σχεδίαζαν παράνομες συναθροίσεις. Τις ίδιες ημέρες, στην Κυψέλη, εκατοντάδες άτομα χωρίς να φορούν μάσκες και χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις έζησαν εποχές προ – κορονοϊού. Ίδιες εικόνες είδαμε και στα Εξάρχεια, το Κολωνάκι και το Περιστέρι.

Η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση για τα περιστατικά, πως “θα συμβεί μεγαλύτερο κακό εάν επέμβει σε αυτές τις συγκεντρώσεις η αστυνομία”, είναι ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεται η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το φαινόμενο. Το κυβερνητικό επιτελείο προσανατολίζεται στο να γίνουν κινήσεις αποκλεισμού ανάλογες με αυτές στην πλατεία Βαρνάβα καθώς εκτιμούν πως μία μαζική επέμβαση της ΕΛΑΣ όχι μόνο θα οδηγούσε σε επεισόδια, αλλά λόγω των αντιδράσεων θα υπήρχαν και διαδηλώσεις κατά των μέτρων καταστολής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ