Καλλιακμάνης: Να μην αφήσουν τον Κουφοντίνα να πεθάνει

Την άποψη ότι ο απεργός πείνας και δίψας, καταδικασθείς για 11 δολοφονίες, Δημήτρης Κουφοντίνας, δεν πρέπει να πεθάνει εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Παρά τα όσα έκανε, είναι άνθρωπος. Παρότι αυτός δεν έδωσε την επιλογή στα θύματά του να ζήσουν ή να πεθάνουν, ζούμε σε δομημένο κράτος. Και θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπεί το μοιραίο. Ο κ. Κουφοντίνας λέει ότι τον αδικούν. Σκεφτείτε πόσους αδίκησε αυτός στο παρελθόν. Και τους αδίκησε με τον χειρότερο τρόπο, αφαιρώντας τους τη ζωή».

Τα παραπάνω τόνισε αναφερόμενος στον Δημήτρη Κουφοντίνα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα, αναφερόμενος στη χθεσινή επίθεση αγνώστων με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής, έκανε λόγο ότι «ευτυχώς που οι αστυνομικοί έτρεξαν να σωθούν γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε θύματα από τη μία ή την άλλη πλευρά».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, έχουν σημειωθεί πάνω από 300 ενέργειες από τις 8 Ιανουαρίου, γεγονός που αναγκάζει την αστυνομία να θέσει σε εφαρμογή ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο με παρατηρητές σε πιθανούς στόχους, περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ ακόμη και πτήση drone για καταγραφή ύποπτων κινήσεων από αέρος.

Τόνισε δε, ότι μετά από τέτοιες ενέργειες, όπως η απεργία του κ. Κουφοντίνα, «έχουμε τη γένεση τρομοκρατικών οργανώσεων. Και αυτό είναι το πιο τρομοκρατικό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ