Καλή Χρονιά: Τo Sportlive.gr εύχεται ένα ευτυχισμένο 2021

Αυτό ήταν λοιπόν! Το 2021 ήρθε, μόλις ξεκίνησε και αρχίζουμε κι εμείς μαζί του μια νέα “εποχή”, με ελπίδα και αισιοδοξία πως θα ξημερώσουν καλύτερες ημέρες!

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο!

Καλή χρονιά σε εσάς τους εννέα, που κάθεστε στο τραπέζι μετά από μήνες μαζί, απολαμβάνετε τα εδέσματα και τσουγκρίζετε τα ποτήρια σας!

Καλή χρονιά στις οικογένειες που υποδέχθηκαν τα παιδιά τους με δυσκολία, καλή χρονιά στις μανούλες που τα κοιτάζουν συγκινημένες από τα… δύο μέτρα!

new year 2020 gif images

Καλή χρονιά σε εσάς που βλέπετε μια άδεια καρέκλα, γιατί το 2020 σας στέρησε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο… Σας αγκαλιάζουμε νοητά, είμαστε κοντά σας.

Καλή χρονιά σε εσάς που μείνατε μόνοι, να κοιτάτε τα πυροτεχνήματα από το παράθυρο, προσπαθώντας να κρατήσετε τα δάκρυά σας. Υπάρχουν πολλοί μόνοι που σας σκέφτονται!

Καλή χρονιά στους γιατρούς μας, όλους τους υγειονομικούς που άφησαν πίσω την οικογένεια για να φροντίζουν εκείνους που αλλάζουν χρονιά στο κρεβάτι του πόνου ή στις εντατικές… Σας ευχαριστούμε καθημερινά κι ας μην χειροκροτάμε από τα μπαλκόνια.

Καλή χρονιά στους χιλιάδες ένστολους, που αντί για τη θαλπωρή του σπιτιού τους βρίσκονται στους δρόμους, για να γυρίσουν πίσω τους “πονηρούς” που κόβουν βόλτες και παρατείνουν τα κατεβασμένα ρολά…

Happy New Year GIF

Καλή χρονιά σε εσάς που άλλοτε βλέπατε τα μαγαζιά σας να σφύζουν από κόσμο και αγωνιάτε για το αύριο… Θα σας βοηθήσουμε, θα μοιάζουν όλα μια μέρα ένα κακό όνειρο…!

Αυτή τη μέρα, ας μην μιλήσουμε για το 2020. Ας το αφήσουμε για λίγο πίσω, ας σφίξουμε τα δόντια και ας ευχηθούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε να γεννηθούμε ξανά, να βρούμε πάλι τις ζωές μας και να συναντήσουμε όλους αυτούς που μας έλειψαν. Φέτος, ας πονέσουμε μόνο από τις σφιχτές, ατελείωτες αγκαλιές που κάποιος αποφάσισε να μας στερήσει…

Καλή χρονιά σε όλους! 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ