Καιρός: Πού θα ανέβει ο υδράργυρος την Παρασκευή – Οι περιοχές

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών θα σημειωθούν την Παρασκευή υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε τις περιοχές στις οποίες ανεβαίνει ο υδράργυρος.

Οι θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα θα είναι υψηλές και την Παρασκευή 9 Ιουλίου, καθώς θα επικρατεί ηλιοφάνεια σχεδόν σε όλη την χώρα.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, ενώ τοπικές νεφώσεις και βροχοπτώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στη Μακεδονία και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.

Πιο αναλυτικά, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 21 έως 34, στη Θεσσαλία από 23 έως 35, στην Ήπειρο από 21 έως 36, στην Ανατολική Στερεά από 23 έως 33, στη Δυτική Στερεά από 23 έως 37, στην Πελοπόννησο από 23 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 24 έως 33, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 23 έως 36, στις Κυκλάδες από 23 έως 30, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 33 και στην Κρήτη από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Επίσης, στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ακόμη, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 27 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθούν οι μέγιστες θερμοκρασίες για την Πέμπτη 8 Ιουλίου, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών:

kairos thermokrasia Meteo 8 7 2021

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ