Καιρός: Ισχυρές βροχές και χιόνια σήμερα -Δείτε πού χρειάζεται προσοχή στο οδικό δίκτυο της χώρας [χάρτης]

Κακοκαιρία σήμερα με έντονα φαινόμενα και καταιγίδες σε όλη τη χώρα.

Ο καιρός θα συνεχιστεί με φαινόμενα και ισχυρούς ανέμους για όλη τη μέρα σήμερα σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Καιρος με βροχές και χιόνια

Καταιγίδα έχει ξεσπάσει από νωρίς το πρωί στην Αττική, ενώ βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στο Αιγαίο και στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά έως το πρωί στα ηπειρωτικά, στη συνέχεια στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στo Βόρειο Αιγαίο και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και από το απόγευμα στη Θράκη και στο Αιγαίο.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης το ΜΕΤEO προτρέπει τους οδηγούς να συμβουλεύονται την υπηρεσία «ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ» για τον σχεδιασμό των οδικών σας μετακινήσεων.

Παράλληλα στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζονται οι συνθήκες του οδικού δικτύου που θα ισχύουν το μεσημέρι της Πέμπτης 10/12, όπου με μπλε και μωβ αποχρώσεις φαίνονται τα τμήματα του δικτύου όπου αναμένονται ισχυρές βροχές και χιονοπτώσεις και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

χαρτης
Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο της χώρας το μεσημέρι

Ισχυρές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά τόπους και στην Αττική έως νωρίς το απόγευμα. Δειτε τον χαρτη

χαρτης
Η κατανομή της βροχής που αναμένεται στην Αττική κατά το τρίωρο 11:00 – 14:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ