Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στη Γαλλία για ειδική θεραπεία – Τι είπε για τη «νέα μάχη» της

Συνεχίζει τη θεραπεία αποκατάστασης των εγκαυμάτων της η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, ένα χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Περιοχή της Καλλιθέας.

«Βρίσκομαι ήδη στον Μον Πελιέ, είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Βρέθηκα με τη γιατρό που καθορίζει το πρόγραμμα των θεραπειών. Μακάρι να πιάνε όλα καλά», ανέφερε η ίδια στο «Live News».

Η νέα μάχη

Η 34χρονη δεν ξεχνά την αγάπη του κόσμου αλλά και των γιατρών που την παρακολουθούν και τη συμβουλεύουν για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε σε δήλωσή της στην εκπομπή «LIVE NEWS» του MEGA, στη Γαλλία θα βρεθεί και η γιατρός της για να παρακολουθήσει από κοντά για την πορεία της θεραπείας.

«Τις επόμενες ημέρες θα με επισκεφτεί εδώ και η γιατρός μου για να δει από κοντά τη διαδικασία και τα αποτελέσματα των θεραπειών, ώστε να συνεχίσουμε με τα επόμενα χειρουργεία, όταν το επιτρέψει η υγεία μου και η εικόνα των μοσχευμάτων.
Οι γιατροί, μάλιστα, συνιστούν αυτές οι θεραπείες να επαναλαμβάνονται για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη στήριξη και τη σκέψη σας».

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η θεραπεία πρέπει να γίνεται κάθε έξι μήνες. Μια θεραπεία στο εξωτερικό, πολυέξοδη, που όμως, είναι απαραίτητο να γίνει.

«Χρειάζεται και επαναλήψεις, δηλαδή οι πλαστικοί λένε ότι μία φορά στο εξάμηνο πρέπει να το κάνει, για κάποιο διάστημα, για να μπορέσει να επανέλθει το δέρμα, η ελαστικότητα και η λειτουργικότητα του δέρματος μετά από τα μοσχεύματα και στο πρόσωπο, φυσικά και για τον τράχηλο και για το χέρι της, όπου έχει εγκαύματα, σε όλο το σώμα γίνεται» λέει η κ. Λέχου.

Η Ιωάννα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα σε περίπου τρεις εβδομάδες, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος θεραπειών και στη συνέχεια οι γιατροί της εδώ θα αποφασίσουν για τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ