Ιερέας Χαλκιδικής: Όποιος φοράει μάσκα, κάνει τεστ και εμβόλιο δεν θα μπαίνει στην εκκλησία

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση ενός ιερέα στη Χαλκιδική, ο οποίος δεν άφησε να μπουν στην εκκλησία, όσοι πιστοί είχαν εμβολιαστεί ή φορούσαν μάσκα, γιατί υποστήριξε πως υπηρετούν τον «διάβολο».

Ένα απίστευτο περιστατικό στη Χαλκιδική έγινε την Μεγάλη Παρασκευή, καθώς ένας ιερέας αρνήθηκε την είσοδο στην εκκλησία σε όσα άτομα εφαρμόζουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.com ο ιερέας από τα Νέα Σιλάτα Χαλκιδικής, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τα μέτρα κατά του κορονοϊού, έβγαλε λόγο και ανέφερε πως είναι πολύ εύκολο να απαγορεύσει την είσοδο σε όσους πιστούς έχουν εμβολιαστεί, φορούν μάσκα και κάνουν τεστ κορονοϊού.

«Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και τα τεστ για κορονοϊό δεν θα μπει στην εκκλησία. Σκανδαλίζεστε; Ξέρετε τι είναι αυτό ο διάβολος», είπε χαρακτηριστικά ο ιερέας.

«Να μην ενεργούμε όπως ο διάβολος, με καταδυναστεία, με φασισμό», είπε σε άλλο σημείο του κηρύγματός του και μεταξύ άλλων, τόνισε πως έχει μίσος μέσα του και πως αν έβλεπε τον πρωθυπουργό θα τον έπνιγε…

Στο τέλος της ομιλίας του, ανέφερε πως η Ανάσταση θα γίνει κανονικά στις 00:00, με ότι προκύψει, προτρέποντας τους πιστούς να μην στεναχωρηθούν ότι και αν συμβεί.

Μάλιστα, το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις και ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας, Νικόδημος, μιλώντας στον Alpha έδωσε σχετική απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης ανέφερε «έχει κληθεί ήδη σε απολογία και αναμένουμε εγγράφως τη απολογία του. Η κατηγορία είναι της απείθειας και περιφρόνηση της Ιεράς Συνόδου και των εντολών αυτής και ότι άλλο σχετικό έχει λεχθεί από μέρους του».

ΠΗΓΗ: xalkidikipolitiki.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ