«Η γιατρός νόμιζε ότι με δάγκωσε σκύλος» – Τι λέει ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση από νεαρό

Ο αστυνομικός στην Κρήτη που δέχτηκε δάγκωμα από νεαρό στο πηγούνι με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρο κομμάτι μίλησε για τις στιγμές που βίωσε.

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη όταν ένας νεαρός κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου αντέδρασε και δάγκωσε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο πηγούνι με αποτέλεσμα να του κόψει ολόκληρο κομμάτι.

Ο αστυνομικός μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη για τις στιγμές που έζησε. Όπως είπε όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου σε δύο νεαρούς που είναι αδέρφια και να υπάρχει καμία αφορμή.

«Όταν ζήτησα να κάνουμε τον έλεγχο άρχισαν να αντιδρούν και δεν υπήρχε και λόγος, καθώς δεν υπήρχε κάτι μεμπτό», είπε ο αστυνομικός και πρόσθεσε ότι στην συνέχεια οι αστυνομικοί είπαν στους νεαρούς να α περιμένουν στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσουν τον έλεγχο κάτι, που όπως είπε, «δεν τους άρεσε».

«Έβγαλε ο ένας το κινητό και μου λέει θα πάρω τον πατέρα μου και θα δεις τι θα γίνει. Του ζήτησα ευγενικά να το βάλει μέσα και όταν δεν άκουσα με ηρεμία του έπιασα το χέρι. Τότε έπαθε αμόκ, μου επιτέθηκε, πέσαμε στο έδαφος και ακολούθησε πάλη. Όταν καταφέραμε να του περάσουμε χειροπέδες είδα αίματα στο πρόσωπό του. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι με είχε δαγκώσει. Οι συνάδελφοι μου, μου είπαν ότι μου λείπει κομμάτι από το πρόσωπο», περιέγραψε ο αστυνομικός και κατάλαβε ότι τα αίματα ήταν δικά του.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί 27 χρόνια στην ΕΛΑΣ δήλωσε ότι δεν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο ενώ το τραύμα που φέρει είναι τόσο βαθύ με τους γιατρούς στα επείγοντα αρχικά να αναρωτιούνται αν τον δάγκωσε σκύλος.

Δείτε όσα περιέγραψε:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ