Γλυκά Νερά: Το σενάριο που διακινεί στις φυλακές ο συζυγοκτόνος και ο ρόλος της 40χρονης

Νέο σενάριο διακινεί στους συγκρατούμενούς του στη φυλακή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο ρόλος μιας 40χρονης και οι νέες καταθέσεις.

Στο σενάριο των άγνωστων δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και φέρονται να σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν, αναφέρεται μέσα στις φυλακές ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της.

Σύμφωνα με το Mega και τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο συζυγοκτόνος κάνει λόγο για για αγνώστους, που μπήκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και σκότωσαν την 20χρονη, ενώ επικαλείται ως κίνητρό τους οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον πιλότο από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ και τα όσα είχαν κυκλοφορήσει για μία 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, που πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν, ο νομικός της εκπρόσωπος ανέφερε ότι η ίδια αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση.

Πάντως ο κύκλος των ερευνών στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο ανοίγει ξανά καθώς ο ανακριτής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε εξέταση μαρτύρων, μεταξύ των οποίων, και εκείνους που έχει προτείνει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ