Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κουτί που είπε αρχικά ότι έβαλε τα λεφτά ο πιλότος

Σε ένα κουτί του επιτραπέζιου παιχνιδιού, Monopoly, υποστήριξε αρχικά ο 33χρονος συζυγοκτόνος της Καρολάιν ότι είχε κρύψει τα 9.500 ευρώ που άρπαξαν οι «ληστές» κατά την εισβολή τους στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Φωτογραφία από το επιτραπέζιο παιχνίδι, στο οποίο 33χρονος πιλότος και καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος της Καρολάιν είχε υποστηρίξει αρχικά στην ΕΛ.ΑΣ. ότι είχε κρύψει το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ που άρπαξαν οι «ληστές» κατά την εισβολή τους στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών, φέρνει στη δημοσιότητα το ieidiseis.gr.

Πρόκειται για ένα από τα πειστήρια που υπάρχουν στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, από την αρχή όμως είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των αστυνομικών της Ασφάλειας που πραγματοποίησαν έρευνα του χώρου.

Κι αυτό γιατί η εικόνα του σπιτιού δεν είχε καμία σχέση με τις εικόνες που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι αστυνομικοί μετά από κλοπές ή διαρρήξεις, πολλώ δε μάλλον όταν οι δράστες έχουν μείνει για πολύ ώρα μέσα.

Κατά την ομολογία του ο συζυγοκτόνος αποκάλυψε στις Αρχές ότι τελικά το κουτί ήταν άδειο (σ.σ. δεν υπήρχαν χρήματα) και ότι ο ίδιος είχε επινοήσει την ιστορία της 9.500 ευρώ για να γίνει πιο πιστευτός.

Τέλος, για αύριο στις 10:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η απολογία του στον ανακριτή, με βαρύτατο κατηγορητήριο για τη δολοφονία της Καρολάιν, τη ζωοκτονία και το γεγονός ότι για 37 ημέρες εξαπατούσε την ΕΛ.ΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ