Γλυκά Νερά: «Ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση», λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο κατ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μίλησε μέσα από τη φυλακή και διέψευσε τα δημοσιεύματα περί εξωσυζυγικής σχέσης. «Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε εξωσυζυγική σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν, την οποία δολοφόνησε στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά. Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» μέσα από τη φυλακή τόνισε πως «δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».

Ο προφυλακιστέος πιλότος μίλησε, επίσης, για την εξέλιξη της δίκης, αλλά και το βιβλίο του Θανάση Διαμαντόπουλου, στο εξώφυλλο του οποίου υπάρχει η φωτογραφία του.

«Μελετώ τη δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βιβλίο του Θανάση Διαμαντόπουλου, «Θανατική ποινή ή σωφρονιστική πολιτική;», στο εξώφυλλο του οποίου φιλοξενεί από τη μία τον «Δράκο του Σέιχ Σου», Αριστείδη Παγκρατίδη κι από την άλλη τον ίδιο: «Εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος, καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου».

Τέλος σε ό,τι αφορά στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εξωσυζυγική σχέση του ίδιου κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν, τόνισε: «Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο για αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση: ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ