Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις – Το ταξίδι στην Κρήτη και το τρίτο πρόσωπο

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τα όσα είχαν προηγηθεί της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τα χέρια του συζύγου της. Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε για ένα ταξίδι στην Κρήτη και άφησε ερωτηματικά για πιθανή εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Νέα κατεύθυνση και οπτική στις έρευνες για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά δίνουν οι αποκαλύψεις του Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμου προέδρου των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Αθανάσιου Κατερινόπουλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είτε ο 32χρονος συζυγοκτόνος, είτε η άτυχη Καρολάιν είχε ταξιδέψει εν μέσω απαγόρευσης μετακινήσεων και lockdown στην Κρήτη προκειμένου να νοικιάσει ένα σπίτι, ένα μήνα πριν τη δολοφονία, δηλαδή περίπου στις αρχές-μέσα Απριλίου.

«Είχε όλο το χρονικό περιθώριο για να καλύψει ό,τι μπορούσε να καλύψει για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας» είπε ο κ. Κατερινόπουλος στον ΑΝΤ1, ενώ επανέλαβε το αίτημά του για «αναπαράσταση στο χώρο του σπιτιού με την παρουσία του». Όπως τόνισε ο απόστρατος αξιωματικός, κάτι τέτοιο «θα έδινε πολλές απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που ίσως προέκυπταν και επί τόπου».

Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει δέκτης μιας πολύ σημαντικής πληροφορίας για την πολύκροτη υπόθεση. «Κάποιος από το ζευγάρι πήγε μαζί με κάποιον άλλον του άλλου φύλου στην Κρήτη για να νοικιάσει ένα σπίτι» σημείωσε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε:

«Αυτή η πληροφορία που έφτασε σε μένα, μπορεί να έφτασε και στην ΕΛΑΣ. Εκτιμώ ότι όπως την έδωσε σε μένα, την έδωσε και στις Αρχές».

«Το πρόσωπο αυτό έχει πρόσωπο, τηλέφωνο, messenger» είπε για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και επισήμανε πως «η ανάκριση είναι μυστική και αν έχει πάει, καλώς έκανε και δεν ακούστηκε».

Όσο για το αν θεωρεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε: «Κι ένας πρωτοετής δεν θα δεχτεί ότι έγινε εν βρασμώ. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα πρέπει να ψαχτούν;».

«Το κίνητρο που εμφανίζει, εγώ δεν το πιστεύω» υπογράμμισε και υπενθύμισε ότι «η υπόθεση έχει φύγει από την Αστυνομία, είναι πια στην ανάκριση».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ