Γιώργος Ψάλτου: Ο ηθοποιός καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό

Ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου έκανε καταγγελία στον Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό και μίλησε σήμερα για τα όσα συνέβησαν στην παράσταση «Φον Δημητράκης».

O Γιώργος Ψάλτου περιέγραψε σήμερα σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή λεπτομερώς τη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συμπεριφορά που είχε αντιμετωπίσει από εκείνον. Μιλώντας στο MEGA, ανέφερε αρχικά πως η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2013. Ο κ. Ψάλτου ήταν εξωτερικός συνεργάτης και στη συνέχεια ανέβασαν την παράσταση «Φον Δημητράκης».

Για το εξώδικο που έστειλε ο κ. Φιλιππίδης, στον δικηγόρο του κ. Ψάλτου, είπε πως θεωρεί ότι απευθύνεται αποκλειστικά στο πρόσωπό του και τόνισε ότι όσα καταγγέλλει δεν έχουν ίχνος ψέματος ή υπερβολής.

«Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή» δήλωσε ο ηθοποιός.

Περιγράφοντας τα όσα γίνονταν την πρώτη σεζόν της θεατρικής παράστασης, ο κ. Ψάλτου υποστήριξε ότι δεχόταν «ξύλο επί σκηνής από τον κ. Φιλιππίδη», το οποίο που δεν γινόταν αντιληπτό στο κοινό που παρακολουθούσε.

Μάλιστα, καταγγέλλει ότι έπαθε «θλάση και φλεγμονή». «Καθόμουν γιατί η ανάγκη είναι ο εχθρός της ελευθερίας» είπε χαρακτηριστικά.

Τη δεύτερη χρονιά της παράστασης, ο κ. Ψάλτου είπε ότι τα πράγματα είχαν ηρεμήσει. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, ο Πέτρος Φιλιππίδης τον ξυλοκόπησε στο καμαρίνι του έπειτα από ένα περιστατικό που συνέβη με τον κ. Ψάλτου να του λέει «αυτό δεν θα περάσει έτσι».

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία του στο βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ