Γιώργος Καραϊβάζ: Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε αυτός που τον απειλούσε

Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει ταυτοποιήσει τον άνθρωπο που απειλούσε τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ.

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, με την ΕΛ.ΑΣ. να φέρεται να έχει ταυτοποιήσει τον άνθρωπο που απειλούσε τον δολοφονημένο δημοσιογράφο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει το πρόσωπο που απειλούσε τον Γιώργο Καραϊβάζ, όπως ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε γράψει σε δημοσίευσή του στις 3 Ιουλίου του 2020.

Εξετάζοντας όλες τις αναρτήσεις του Γιώργο Καραϊβάζ, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο δημοσιογράφος είχε ήλθε σ’ επικοινωνία με ένα άτομο το 2016, επειδή είχε πληροφορηθεί πως μια ομάδα κακοποιών είχε στρέψει το ενδιαφέρον της, είχε φτιάξει συμβόλαιο θανάτου, εναντίον ενός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. 

Συνδέοντας τα στοιχεία, οι αστυνομικοί βρήκαν ποιο είναι το πρόσωπο που το 2016 είχε στοχοποιήσει τον αξιωματικό, κι εξετάζουν το ενδεχόμενο να έκανε το ίδιο και τώρα με τον Γιώργο Καραϊβάζ. 

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκινεί η σύζυγός του – «Αυτός ήταν ο Γιώργος μου…»

Εν τω μεταξύ, η Στάθα Καραϊβάζ, σύζυγός του δολοφονημένου δημοσιογράφου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», του τηλεοπτικού σταθμού Star, με την οποία ο Γιώργου Καραϊβάζ συνεργαζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες. Προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους τους οποίους γνώριζε και δεν γνώριζε.  

Μέσα από αυτή τη δύναμη που του έδωσε η καριέρα του είχαμε σαν στόχο ζωής, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε κι εκείνος κι εγώ. Μάλιστα, πάρα πολλές φορές, τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε ”ωχ, πάλι ρε νανάκι μου -ξέρετε όλοι ότι αυτό είναι το παρατσούκλι μου επειδή ήμουν κοντή σε σχέση μ’ αυτόν- τι θέλεις πάλι σήμερα;” και του έλεγα «την καλή πράξη της ημέρας δεν τη κάναμε.

Ως σύζυγός του, ως σύντροφός του, ως φίλη του, εγώ είμαι 34 χρόνια φίλη με τον Γιώργο και 31 χρόνια ζευγάρι, πραγματικά ο Γιώργος ήταν ένας καλός, καλός άνθρωπος. Αυτός ήταν ο Γιώργος. Κι αν ζούσε, πάλι το ίδιο θα έκανε. Να είστε σίγουροι. Αυτός ήταν ο Γιώργος ο δικός μου. Ο πεισματάρης», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις: 
Γιώργος Καραϊβάζ: Γιατί ρίσκαραν να τον δολοφονήσουν παρουσία μαρτύρων;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ