Γιώργος Καραϊβάζ: Στο φως το δρομολόγιο των εκτελεστών – Οι τελευταίες πληροφορίες

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του. Τι έδειξε το υλικό.

Το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας φαίνεται πως βοήθησε τους αστυνομικούς που ερευνούν τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ να σχηματίσουν το δρομολόγιο της διαφυγής τους μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου.

Από το υλικό που έχουν συλλέξει ευελπιστούν να εντοπίσουν σε κάποιο «πλάνο» τους εκτελεστές ακάλυπτους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του ΣΚΑΪ, Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

Ανάμεσα στα συμπεράσματα που έχουν εξάγει οι αστυνομικοί, είναι ότι επί 3-4 λεπτά κινούνταν περιμετρικά του σημείου για να σκοτώσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Ο συνεπιβάτης του δικύκλου «Beverly» φαίνεται να έχει ανάμεσα στα πόδια του το όπλο με τον σιγαστήρα για να είναι σε ετοιμότητα.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποιος συνεργός που να τους ενημέρωσε τι ώρα αναχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star ο δημοσιογράφος.

Στα σενάρια που εξετάζονται δεν έχει αποκλειστεί το να ενέργησαν και μόνοι τους έχοντας χρονομετρήσει τη διαδρομή.

Τέλος, η αστυνομία δεν αποκλείει να έχουν κάνει και «πρόβες δολοφονίας» για αυτό και οι αστυνομικοί ερευνούν το βιντεοληπτικό υλικό ακόμα και 10 ημέρες πίσω.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ