Γάμος Βόλος: «Εστία» κορονοϊού το γλέντι – Πληροφορίες για 25 κρούσματα

Γάμος Βόλος: Το περιστατικό με τη σύλληψη στην Πάτρα

Συναγερμός σήμανε τις τελευταίες ώρες στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και στο νοσοκομείο Βόλου έπειτα από γάμο που έγινε στην περιοχή του δήμου Ρήγα Φεραίου και ως φαίνεται εξελίχτηκε σε «βόμβα» κορωνοϊού. Σύμφωνα με το taxydromos, με αναρτήσεις τους στα social media συγγενείς του ζευγαριού αλλά και προσκεκλημένοι στον γάμο ενημέρωσαν πως βρέθηκαν «θετικοί» στον κορωνοϊό και καλούν όσους ήρθαν σε επαφή μαζί τους να προβούν σε μοριακό έλεγχο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το τοπικό μέσο, μέχρι σήμερα έχει επιβεβαιωθεί διψήφιος αριθμός κρουσμάτων, ενώ η ιχνηλάτηση συνεχίζεται. Να σημειωθεί ότι το thessaliatv κάνει λόγο για 25 κρούσματα από τον εν λόγω γάμο.

Συλλήψεις σε γάμο στην Πάτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές στην Πάτρα, διαπίστωσαν πως στη διάρκεια της δεξίωσης οι καλεσμένοι χόρευαν γεγονός που απαγορεύεται σύμφωνα με τα νέα μέτρα που είναι σε ισχύ με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία και ο υπεύθυνος του καταστήματος να συλληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι που παντρευόταν είχε έρθει από τις ΗΠΑ για να παντρευτεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως μετά από αυτό… η δεξίωση δεν εξελίχθηκε ομαλά για τους νεόνυμφους.

gamos 1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ