Γ. Βλάχος: Έτοιμα κι άλλα θύματα να καταθέσουν κατά του σκηνοθέτη – Περιμένουμε τις μηνύσεις Κύριο

Ο δικηγόρος των μηνυτών κατά γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη, δηλώνει πως σύντομα θα καταθέσουν νέα θύματα και μάρτυρες.

Ο Γιάννης Βλάχος μίλησε για τις καταγγελίες που αφορούν γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη και έχουν φτάσει στη δικαιοσύνη. Ο δικηγόρος των μηνυτών σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο Mega επισήμανε πως θα καταθέσουν στις αρχές και άλλα φερόμενα θύματα του εν λόγω καλλιτέχνη, αλλά και μάρτυρες που ήταν μπροστά στα καταγγελλόμενα περιστατικά.

«Έχω υπόψιν μου και συνομιλώ με άλλα θύματα που θέλουν να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση των Αρχών. Είτε με τη μορφή μαρτυρικών καταθέσεων, είτε με τη μορφή μηνύσεων. Μιλάμε για μάρτυρες – θύματα που έχουν να καταγγείλουν κακοποιητικές σε βάρος του συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο συνήγορος του ηθοποιού-σκηνοθέτη, σχετικά με τους μηνυτές. «Ενώπιον της δημοσιότητας δεν έχει θέση να εκδικάζεται με δηλώσεις στα ΜΜΕ η υπόθεση» τόνισε και πρόσθεσε πως «δεν είναι το βήμα που μου δίνεται κατάλληλο για να αντικρούσω τις ενστάσεις».

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι «υπάρχει απόλυτη νομιμότητα της διαδικασίας έως τώρα. Πουθενά δεν είναι υποχρεωτική η διενέργεια προανάκρισης. Δεν θα έχει τύχη η ένσταση της υπεράσπισης».

Ακόμη, επεσήμανε πως έχει στα χέρια του ακλόνητα στοιχεία ή άλλες καταγγελίες σε βάρος του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη. «Ακλόνητη είναι η γνώση του εντολέα μου ότι υπέστη βιασμό. Αυτό είναι ένα δεδομένο ακλόνητο. Σε αυτού του είδους τα εγκλήματα είναι εγγενείς οι αποδεικτικές δυσκολίες. Αυτά τα εγκλήματα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν μπορούν να υπάρχουν μάρτυρες», δήλωσε ο κ.Βλάχος.

«Εφόσον από την αρχή μιλάμε για απαξίωση και για εκφοβισμό των θυμάτων, των μαρτύρων, οι μηνύσεις είναι ευπρόσδεκτες, θα απαντήσουμε στη δικαιοσύνη. Οι μάρτυρές μας είναι αξιόπιστοι και η δικαιοσύνη θα κρίνει την αξιοπιστία τους. Περιμένουμε τις μηνύσεις με μεγάλη μας χαρά. Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι υπάρχει ένας 14χρονος που υπέστη το έγκλημα που έχει καταγγέλλει», κατέληξε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ